reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Właściwie to czemu nie chcecie iść na prenatalne? Ja właśnie czytam dzisiaj o nich i chyba nie brałam pod uwagę opcji, zeby nie isc.

Jagi nie zanierzam zarobkowac to może i w tej ciąży dadzą mi spokój [emoji12]

Pauli_ne suuuper, warto było czekać [emoji5]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Warto warto. Tylko troszke mam niedosyt, czcialam porozmawiać z lekarzem o prenatalnych i dodatkowych badaniach ale nie za bardzo mial czas a nie chcialam mu w takiej sytuacji go jeszcze wiecej zabierac. Ogolnie moja wizyta trwala wiele krocej niz zwykle. Widac ze sie spieszyl zeby inni nie czekali.
Najważniejsze ze dzidzius ma sie dobrze i go widzialam [emoji4]

Hej dziewczyny. Właściwie to czemu nie chcecie iść na prenatalne? Ja właśnie czytam dzisiaj o nich i chyba nie brałam pod uwagę opcji, zeby nie isc.
Idę na usg prenatalne tylko nie planuję papp-y.
Mysle ze kazda ma swoj powod zeby pójsc badz nie.Dla mnie papp jest tylko statystyką ale szanuje decyzje mam ktore je robią.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym nie chcialam i nie robilam mimo ze w UK wszytsko za free, chcialam dziecko i nie wazne dla mnie bylo czy cos bedzie nie tak. teraz chce i robie i gdyby bylo cos nie tak usunelabym,,,,pewnie co niektore mie znienawidza za to ale tak bym zrobila

Ja przy pierwszym nie chcialam i nie robilam mimo ze w UK wszytsko za free, chcialam dziecko i nie wazne dla mnie bylo czy cos bedzie nie tak. teraz chce i robie i gdyby bylo cos nie tak usunelabym,,,,pewnie co niektore mie znienawidza za to ale tak bym zrobila
Mnie tez moga znienawidziec ale ja jesli trzeba zrobie amio i poddam sie terminacji jesli dziecko bedzie mialo nieodwarcalne wady.

Idę na usg prenatalne tylko nie planuję papp-y.
Mysle ze kazda ma swoj powod zeby pójsc badz nie.Dla mnie papp jest tylko statystyką ale szanuje decyzje mam ktore je robią.

reklama
Oczywiście, każda ma swoje powody i szanuje decyzje kazdego. Tylko pytam, zeby zrozumieć i ewentualnie sama pomyslec :)
Dziewczyny pare postow wczesniej podawaly argumenty za i przeciw.
Cofnij pare stron.
To jest tylko wynik pradopodobienstwa i nie mowi czy dziecko bedzie zdrowe czy nie.Zreszta zaden test nie daje pewnosci.

Do góry