reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny. Właściwie to czemu nie chcecie iść na prenatalne? Ja właśnie czytam dzisiaj o nich i chyba nie brałam pod uwagę opcji, zeby nie isc.

Jagi nie zanierzam zarobkowac to może i w tej ciąży dadzą mi spokój [emoji12]

Pauli_ne suuuper, warto było czekać [emoji5]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom
Warto warto. Tylko troszke mam niedosyt, czcialam porozmawiać z lekarzem o prenatalnych i dodatkowych badaniach ale nie za bardzo mial czas a nie chcialam mu w takiej sytuacji go jeszcze wiecej zabierac. Ogolnie moja wizyta trwala wiele krocej niz zwykle. Widac ze sie spieszyl zeby inni nie czekali.
Najważniejsze ze dzidzius ma sie dobrze i go widzialam [emoji4]

Hej dziewczyny. Właściwie to czemu nie chcecie iść na prenatalne? Ja właśnie czytam dzisiaj o nich i chyba nie brałam pod uwagę opcji, zeby nie isc.
Idę na usg prenatalne tylko nie planuję papp-y.
Mysle ze kazda ma swoj powod zeby pójsc badz nie.Dla mnie papp jest tylko statystyką ale szanuje decyzje mam ktore je robią.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszym nie chcialam i nie robilam mimo ze w UK wszytsko za free, chcialam dziecko i nie wazne dla mnie bylo czy cos bedzie nie tak. teraz chce i robie i gdyby bylo cos nie tak usunelabym,,,,pewnie co niektore mie znienawidza za to ale tak bym zrobila

Ja przy pierwszym nie chcialam i nie robilam mimo ze w UK wszytsko za free, chcialam dziecko i nie wazne dla mnie bylo czy cos bedzie nie tak. teraz chce i robie i gdyby bylo cos nie tak usunelabym,,,,pewnie co niektore mie znienawidza za to ale tak bym zrobila
Mnie tez moga znienawidziec ale ja jesli trzeba zrobie amio i poddam sie terminacji jesli dziecko bedzie mialo nieodwarcalne wady.

Idę na usg prenatalne tylko nie planuję papp-y.
Mysle ze kazda ma swoj powod zeby pójsc badz nie.Dla mnie papp jest tylko statystyką ale szanuje decyzje mam ktore je robią.

reklama
Oczywiście, każda ma swoje powody i szanuje decyzje kazdego. Tylko pytam, zeby zrozumieć i ewentualnie sama pomyslec :)
Dziewczyny pare postow wczesniej podawaly argumenty za i przeciw.
Cofnij pare stron.
To jest tylko wynik pradopodobienstwa i nie mowi czy dziecko bedzie zdrowe czy nie.Zreszta zaden test nie daje pewnosci.

Do góry