Ja 10 lat temu urodziłam synka.Ja mam to samo.Mdli mnie,wydelo mnie,zbiera mi sie w gardle na wymioty i ospala jestem.Ja pierwsza bardzo dobrze,bez wymiotow,moze troche spalam i urodzilam coreczke.Ciekawa jestem co teraz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Asia669!To super ze identyczne terminy ale gorzej ze dopadly nas te same leki:-/O Jagi! To nie tylko identyczne leczenie mamy, ale też termin porodu! :-)
Ja po tych swoich przejściach to co tydzień biegam na wizyty, żeby tylko sprawdzić, czy wszystko ok. Ginka karze mi wierzyć i się wreszcie uspokoić. Może odetchnie w połowie października. Teraz jest to dla mnie stresujący czas.
Czy masz wzdety brzuch badz opuchniety od tych zastrzykow?Zastanawiam sie jakie skutki uboczne moga nam przynieść.
Dobrze ze masz mozliwosc isc kiedy czujesz potrzebę.Ja tez mam taka mozliwosc ale narazie nie mam takiej potrzeby.Ide w poniedzialek juz nie moge sie doczekać.
W szufladzie delicje i wzbraniam sie bo jak dopadne to pol opakowania moje
Uważam ze gorzej. Mdli mnie, wydelo, mam odruchy wymiotne, i jestem ospala. Nie ma jakiegoś dramatu ze leżę bo nie jestem w stanie. Chodzę do pracy jednak czuje różnice. W pierwszej miałam tylko zgaga a tak to nic mi nie było. I urodziłam chłopaka. Mam nadzieje ze teraz dziewczyna dlatego jest wymagająca bardziej niż facet.
Jednak moja znajoma 1 przeszła okropnie 3/4 w kibelku i ledwo chodziła- urodziła dziewczyne. A za 3-4 lata kolejna ciaza nic jej nie było , brzuch mały, super wyglądała -urodziła chłopaka. W drugiej ciąży była jak miala ok 33 lata
SerioA ja 10 lat temu corkeKochana dawaj szampana Swoja droga ciekawa jestem jak bedziemy spedzac tegorocznego sylwestra?Ja 10 lat temu urodziłam synka.
vivid
Fanka BB :)
Jagi, poczytaj tez o cesarkach, powiklaniach itp. to moze jednak zostaniesz przy sn. To jest operacja. Ja bym chciala próbować sn, ale gin dziś juz przebakiwal o drugiej cc.
Rjoanka, ja mialam termin poprzedniej ciąży na 02.05.2015 i szlaki przede mną przetarlo z 10 majowek z forum, wiec rozczaruje Cie szlak juz na pewno będzie przetarty
Bylam dzis na pierwszej wizycie. Zarodek jest, serduszko tez. Entuzjazmu brak, bo gina zmartwilo to a'la plamienie, czyli jasnobrazowy śluz. Dal luteine. Nie przepisał badan. Kazał przyjść za trzy tyg i jak będzie ok, to wtedy przepisze no i mam odstawić synka żeby brać ta luteine.
Jakies to wszystko dołujące
Jeszcze ja mam termin na długi weekend! Będziemy przecierac szlaki majowkom!.
Rjoanka, ja mialam termin poprzedniej ciąży na 02.05.2015 i szlaki przede mną przetarlo z 10 majowek z forum, wiec rozczaruje Cie szlak juz na pewno będzie przetarty
Bylam dzis na pierwszej wizycie. Zarodek jest, serduszko tez. Entuzjazmu brak, bo gina zmartwilo to a'la plamienie, czyli jasnobrazowy śluz. Dal luteine. Nie przepisał badan. Kazał przyjść za trzy tyg i jak będzie ok, to wtedy przepisze no i mam odstawić synka żeby brać ta luteine.
A moj gin odwrotnie kazal sie nie przejmowac brunatnym plamieniem tylko zywa krwia.Zwiekszyl dawke na 3x1.I jak narazie plamienia calkowicie ustaly.Jagi, poczytaj tez o cesarkach, powiklaniach itp. to moze jednak zostaniesz przy sn. To jest operacja. Ja bym chciala próbować sn, ale gin dziś juz przebakiwal o drugiej cc.
A kolor widzial jak wyciagal usg dopochowowe.
Moze faktycznie cc to nie bajka jak mi sie wydaje.Jagi, poczytaj tez o cesarkach, powiklaniach itp. to moze jednak zostaniesz przy sn. To jest operacja. Ja bym chciala próbować sn, ale gin dziś juz przebakiwal o drugiej cc.
Bede myslec za 7 msc co zrobic...
vivid
Jagi, życie pokaze. Moze dzidzia ulozy sie dupką i nie będzie wyboru.
Co do plemienia to tez wychodziłam,z takiego założenia, ze blade jak kawa z mlekiem nie może byc zle, ale mój gin jest dosyć mocno ostrożny ze wszystkim. Pierwszy raz będę brać luteinę, w pierwszej ciąży wszystko bylo wzorowo. Oprócz porodu
Co do plemienia to tez wychodziłam,z takiego założenia, ze blade jak kawa z mlekiem nie może byc zle, ale mój gin jest dosyć mocno ostrożny ze wszystkim. Pierwszy raz będę brać luteinę, w pierwszej ciąży wszystko bylo wzorowo. Oprócz porodu
Vivid, miałam na myśli to, że pierwsze będziemy mieć genetyczne, polowlowe itd. Na październikowkach też mnie kilka dziewczyn wyprzedzili, mimo że termin miałam na 01.10, więc z tym się nie nastawiam.
Jagi, przeczytaj skład na opakowaniu tych delicji. Mi to zawsze pomaga nie zjeść całej paczki :-).
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Jagi, przeczytaj skład na opakowaniu tych delicji. Mi to zawsze pomaga nie zjeść całej paczki :-).
pinky sky
Ja urodziłam 7 lat temu dziewczynę i ciągle spałam i słodycze tylko słodycze. Teraz zmęczenie nie codziennie śpię zależy od dnia jedne rewelka drugi masakra i na nic nie mam ochoty od słodyczy to chyba najdalej.
Ja prenatalne mam 12.10
Ja prenatalne mam 12.10
reklama
Zjadlam jedno wiecej nie dalam rady.Nie wchodzilo.Kupilam i lezaly nawet tydzien.Ale jutro przeczytam sklad i pewnie mi przejdzie calkowicie ochota.Vivid, miałam na myśli to, że pierwsze będziemy mieć genetyczne, polowlowe itd. Na październikowkach też mnie kilka dziewczyn wyprzedzili, mimo że termin miałam na 01.10, więc z tym się nie nastawiam.