reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

reklama
W środę mi już wyszedł, czyli 5 dni przed:) Pamiatka z wakacji:)
Haha spokojnie, kiedy masz gina żeby wykluczył ciążę blizniaczą. Podobno przy ciąży bliźniaczej jest większe stężenie beta hcg i testy wychodzą wcześniej. Nie zakładaj tego za pewnik bo co organizm to różnie. Ważne żeby zdrowe:). Ja marzę o córce, mam 2 synów :)

Ja tez na razie trzymam wiedzę dla siebie i męża, choć wczoraj otwarcie zapytała mnie szefowa, widząc ze piję napar z imbiru i nie chciało mi się kłamać:) ale jesteśmy jak przyjaciółki, więc się nie martwię. Powtorzylam dzisiaj betę, wynik w poniedziałek.

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Tak trzeba do nich napisać żeby nam przypieli temat tam wysoko Majówki 2017

No ja już nie wytrzymuje ale stwierdziłam że będzie miał prezent:)

Ja z obrączki wczoraj z obrączki wróżyłam pierwsza córka którą już mam potem syn:p A potem już nic

Witam przyszle mamy :) dolaczam do Was. Jestem po jednym tescie, dwie kreski wyszly na tescie odrazu, po sekundzie. Nie moglam uwierzyc, ze poszlo nam z mezem tak latwo, poniewaz mam baaaardzo nie regularnie @ (ostatnio mialam w polowie czerwca). Mialam robic badania hormonow, isc na wizyte do gina zeby nam pomogl starac sie o dzidzie a tu o... dwa razy poszlismy na zywiol i sie udalo... szok. Teraz na umowiona wizyte ide nie o porady tylko o potwierdzenie ciazy. Wizyta w poniedzialek :)
trzymam za Was wszystkie kciuki

No to witaj w klubie ;) mialas juz usg ? Będziemy mogly sobie porownywac :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie. W poniedziałek wybieram się na pierwszą wizytę. [emoji4]

A powiedzcie mi, czy już powiedziałyście swoim najblizszym o dzidzi, a jesli nie to kiedy macie zamiar?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chcemy jeszcze z mężem zaczekać. Może uda się utezymać tajemnicę do końca października. Zobaczymy. W pierwszej ciąży zaczęłam plamić, więc moi rodzice dowiedzieli się szybko. Mamy swoje mieszkanie na piętrze w jedym dużym domu (jeszcze przez jakieś dwa tygodnie) i chciałam żeby wuedzieli. Czułam się bezpieczniej, że wiedzą.

reklama
Do góry