reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Posortowane i podpisane z tyłu :-)
A powiedzcie mi, czy już powiedziałyście swoim najblizszym o dzidzi, a jesli nie to kiedy macie zamiar?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na razie tylko mąż. Mam zamiar trochę jeszcze poczekać. Chcialabym powiedzieć mamie ale jak powiem swojej mamie to maz będzie na pewno swojej chcial powiedziec, a wtedy juz wszyscy beda wiedziec :/ a nie chce oklamywac meza :/

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie wie mąż i siostra. Na razie tajemnica. Chcę iść do lekarza i usłyszeć, że wszystko w porządku. :) Jak powiem szefowej to będą wiedzieć wszyscy. Nie wie co to prawo do prywatności. Plotkarstwo ma we krwi. :D
To ja poinformuj ze istnieje cos takiego jak ochrona danych osobowych których rozpowszechnianie jest karalne ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiek Kasiek super prezent na urodzinki :-) u mnie wie, Maz, moja mama i przyjaciółka, MSZ powodzial że swojej mamie nie powie, niech się sama spyta jak brzuch urośnie, bo jak jego siostra była w ciąży, to dowiedział się przypadkiem w 6 mcu, a jego mama powiedziała: to nie wiedziałeś? :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, a to trzeba pisać do kogoś o założenie wątku? nie wiedziałam, ale ja tu "nowa" - w miarę ;)

U mnie wie mąż, szefowe w pracy, przyjaciółka i dwie koleżanki z pracy. Rodzinie powiem jak będę po pierwszym usg i będzie wszystko ok. Reakcji nie których się boję...."o Jezu, trzecie dziecko, zgłupiałaś" ;/

Hej, a to trzeba pisać do kogoś o założenie wątku? nie wiedziałam, ale ja tu "nowa" - w miarę ;)

U mnie wie mąż, szefowe w pracy, przyjaciółka i dwie koleżanki z pracy. Rodzinie powiem jak będę po pierwszym usg i będzie wszystko ok. Reakcji nie których się boję...."o Jezu, trzecie dziecko, zgłupiałaś" ;/
Myślę, że u nas mogą być głosy za naszymi plecami- trzecie dziecko, chyba im odbiło :). Oczywiście nie najbliższej rodziny ale ludzi postronnych .

Myślę, że u nas mogą być głosy za naszymi plecami- trzecie dziecko, chyba im odbiło :). Oczywiście nie najbliższej rodziny ale ludzi postronnych .

U nas też trzecie dziecko i też się boję, że będą gadać. mieszkam na wsi i tu każdy ma coś do powiedzenia.

Ja się boję że mogą być bliźniaki. bardzo szybko wyszedł mi test, i to wyraźne dwie kreski anie jakies tam cienie. Okres powinnam dostać dopiero niedziela-poniedziałek

U nas też trzecie dziecko i też się boję, że będą gadać. mieszkam na wsi i tu każdy ma coś do powiedzenia.

Ja się boję że mogą być bliźniaki. bardzo szybko wyszedł mi test, i to wyraźne dwie kreski anie jakies tam cienie. Okres powinnam dostać dopiero niedziela-poniedziałek
A ile przed @ robiłaś test? Mi wyszedł cień 2 dni przed @. Ja też bym się zalamala przy ciąży bliźniaczej :). Spokojnie będziemy miały tylko 3 a nie 4 dzieci :)

reklama
Do góry