reklama
Starość to też nie choroba, więc czemu staruszki domagają się miejsca w autobusie?! [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wyszlam z rodzinnego.Nic mi nie przepisala bo sie boi...tylko clotrimazolum.Szlag mnie trafi zaraz
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
vivid
Fanka BB :)
Dadzi, jedź póki możesz i dobrze się czujesz My bylismy 2 tyg temu i było super
Rukmini, to nie są takie koszty, których państwo by nie zniosło. Nie miliony ludzi korzystających, tylko pewnie tysiące, może dziesiątki tysięcy. Czy ktoś słabiej zarabiający, a nie mogący mieć dziecka musi liczyć tylko na kredyt, żeby walczyć o takie marzenie? Nie dość, że powiększenie rodziny wygeneruje koszt, to jeszcze do tego gratis kredyt... Bez sensu. Niech to będzie dofinansowanie do jednej próby, ale niech będzie. Nie tak marnotrawią państwowe pieniądze i cieszę się odkąd w tv usłyszałam, że niektóre samorządy prowadzą indywidualne programy wsparcia finansowego dla osób starających się o dziecko poprzez in vitro.
Rukmini, to nie są takie koszty, których państwo by nie zniosło. Nie miliony ludzi korzystających, tylko pewnie tysiące, może dziesiątki tysięcy. Czy ktoś słabiej zarabiający, a nie mogący mieć dziecka musi liczyć tylko na kredyt, żeby walczyć o takie marzenie? Nie dość, że powiększenie rodziny wygeneruje koszt, to jeszcze do tego gratis kredyt... Bez sensu. Niech to będzie dofinansowanie do jednej próby, ale niech będzie. Nie tak marnotrawią państwowe pieniądze i cieszę się odkąd w tv usłyszałam, że niektóre samorządy prowadzą indywidualne programy wsparcia finansowego dla osób starających się o dziecko poprzez in vitro.
Dadzi, jedź póki możesz i dobrze się czujesz My bylismy 2 tyg temu i było super
Ja jestem tego zdania aby nie refundować, jest tyle dzieci które czekają w domach dziecka. Wiem że każdy chce mieć własne jednak jeśli z jakiś przyczyn dana para nie może to z jakiś przyczyn biologicznych. Jest wiele innych tematów na których można wydać te pieniądze dla większej grupy społeczeństwa . Ale to jest moje zdanie.
ZdechłaKura
Fanka BB :)
Podsylam bardzo fajny artykuł
Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy
Link do: Dębski: Prowadziłem ciążę po in vitro w rodzinie biskupa. Jak to ich dotyczy, nagle zmieniają poglądy
reklama
Wróciłam właśnie od lekarza termin na 26 maja <3 pomóżcie dalej ciągnie mnie do papierosów