reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Ja też dostałam...

ciąża to nie choroba, owszem ale jednak stan odmienny, ja Łukaszowi wytłumaczyłam jak się czuje...Rano jak na kacu, jak spać się chce to jak po nieprzespanej nocy, albo dwóch, a jak jeść to jak na kacu gastrofaza...Zrozumiał...:p
Zresztą Łukasz to raczej wszystko ogarnia, zakupy, pranie[emoji14](on robi), w kuchni porządek też, czasem coś upichci....nie mogę narzekać....chociaż czasem wiadomo się wkurzamy na siebie...

A wiecie co? zapomnieliśmy, że w tą sobotę mamy wesele w rodzinie, wydawało mi się, że za tydzień...Więc czeka nas imprezka. Tak myślałam, może nie pojadę, ale z drugiej strony, czemu nie :) Będzie jedzonko hehe
Łukasz powiedział, że nie będzie pił i jak będę chciała wracać do domu to w każdej chwili będzie gotowy.
To chyba te Lukasze tak mają[emoji5]mój też odkąd zobaczyliśmy dwie kreseczki pomaga mi przy sprzątaniu w domu nie muszę jak zwykle prosić sto razy nawet ciasta czasami upiecze, obiady często robi[emoji5] w końcu chciał drugie dziecko, też bardzo przeżył ze nasz syn urodził się półtora miesiąca przed czasem i chyba nie chce powtórki z rozrywki.

reklama
Chyba nie aż tak bardzo stara, skoro w ciąży?
Myślę, że musisz mieć poniżej 50tki.
Więc do starości Ci daleko i miejsca w autobusie nie dostaniesz! [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no, bardziej po 30 jestem, tylko że ostatnio przez to ciągłe zmęczenie i bóle kręgosłupa czuję się staro [emoji20]

Napisane na LG-D280 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, jestem lekko podlamana.

Po przedwczorajszych bolach brzucha wczoraj bylam u mojego lekarza na usg. Sa dwa pecherzyki w macicy o wielkosci 5 mm ale bez zarodkow :( lekarz powiedzial ze albo jestem we wxzesniejszej ciazy niz myslalam, czyli nie 6 tydzien od OM tylko max poczatek 5 albo to beda puste jaja plodowe. Oprocz tego na jajnjku tez byl jakis pecherzyk. Lekarz powiedzial ze na tym etapie nie jest w stanie powiedziec, czy sa to puste jaja plodowe, ciaza blizniacza i czy nie bedzie ciazy pozamacicznej (ale przeciez pecherzyki byly w macicy):( czy to normalne zeby az tak sie te terminy roznily? I ze na tym etapie nie widac zarodka ?
Cześć, jesteśmy w podobnej sytuacji, więc doskonale Cię rozumiem. Jestem w 7 tygodniu zgodnie z OM, nie ma jeszcze zarodka, lekarz straszny pustym jajem i poronieniem. Wczoraj przepłakałam cały dzień. Dzisiaj odzyskałam nadzieję, wierzę, że zarodek się jeszcze pojawi. Przeżyłam juz jedno poronienie z powodu pustego jaja, do dzis pamietam jego widok :(. Drugie poronienie - ciąża biochemiczna. Teraz 3 ciąża i znowu zagrożenie. Musimy czekać, nic innego nie pozostało. Zdarzają sie różne sytuacje, czasami zarodek pojawia sie pózniej. Trzeba wierzyć, że będziemy w tej grupie. Trzymaj się :*.

reklama
Do góry