reklama
kasia0121
Fanka BB :)
A podawaliście paracetamol?
Tak, ale tylko w nocy jak miał wysoką temperaturę, w dzień już nie, bo i temperatura niższa i mało grymasił.
A jak u Was? Lepiej już?
Jak tak czytam to obawiam sie szczepien. My idziemy w poniedzialek.
Za to dzis placz od rana i big milk day. No to cycujemy. Teraz troszke spi, chyba ze zmeczenia juz...
Ostatnio caly czas mamy gosci i sie oblowilysmy w ubranka i zabawki :-) Od 20 lipca w lidlu rzuca ubranka dzieciece, fajne i w dobrej cenie. Juz sie szykujemy na zakupy :-)
Za to dzis placz od rana i big milk day. No to cycujemy. Teraz troszke spi, chyba ze zmeczenia juz...
Ostatnio caly czas mamy gosci i sie oblowilysmy w ubranka i zabawki :-) Od 20 lipca w lidlu rzuca ubranka dzieciece, fajne i w dobrej cenie. Juz sie szykujemy na zakupy :-)
mamamiłka
O dobrze wiedziec, ze w Lidlu znowu beda ubranka ostatnio malo kupilam bo za pozno sie wybralam. Teraz bede czatowac[emoji16] sa fajne jakosciowo.Jak tak czytam to obawiam sie szczepien. My idziemy w poniedzialek.
Moj tez dzis troche marudny, przysypia na chwile i sie budzi... A w taka pogode to i ja przy nim chetnie bym sie polozyla.
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie ciekawa bylam jakie sa jakosciowo. Wyglada, ze beda juz takie na chłodniejsze dni, bluzy z kapturem, spodenki, beda tez bodziaki. Wszystkie fajne, kolorowe, z motywami bajkowymi. A Wy jak ubieracie swoje maluchy? Ja uwielbiam ubranka na takie slodziaki. Moja Natalka nosi wszystkie motywy, jest i roz od Babc, ale tez super wyglada np. w ubranku z motywem batmana. Nie mam jakis preferencji, albo ze roz dla dziewczynki, a niebieski dla chłopca. A jak to u Was wyglada? Pogadajmy o tematach przyjemnych ;-)
Moze troszkę lepiej i temp. 38 czopek podałam 5h temu ale marudna smutna walczę aby nawadniać bo cycek tez be juz nawet poszedł w ruch laktator i strzykawka bo picie butelki to tez problem. Tez nie wyobrażam sobie kolejnych szczepień
Ja z kolei nie lubię różu wiec moja mala ma wszystkie inne kolory dużo bieli i szarościNo wlasnie ciekawa bylam jakie sa jakosciowo. Wyglada, ze beda juz takie na chłodniejsze dni, bluzy z kapturem, spodenki, beda tez bodziaki. Wszystkie fajne, kolorowe, z motywami bajkowymi. A Wy jak ubieracie swoje maluchy? Ja uwielbiam ubranka na takie slodziaki. Moja Natalka nosi wszystkie motywy, jest i roz od Babc, ale tez super wyglada np. w ubranku z motywem batmana. Nie mam jakis preferencji, albo ze roz dla dziewczynki, a niebieski dla chłopca. A jak to u Was wyglada? Pogadajmy o tematach przyjemnych ;-)
mamamiłka
Ja ubieram w rozne kolory, co prawda unikam rozu ze wzgledu na to ze to chlopak[emoji39]... A tak to bez ograniczen, u dziewczynki jest lepsze pole do popisu bo praktycznie wszystkie kolory pasuja, mozna zakladac i sukieneczke i spodenki. Ale jakos dajemy rade zeby bylo ladnie i ciekawie[emoji1] hehe nastepnym razem moze bedzie coreczka[emoji57]
Madziołek.
Dzień dobry .My również zakładamy wszystkie kolory poza różem.Różową ma jedną grzechotkę,którą dostał.A propo grzechotek to Aleks zaczął się wczoraj bawić
kasia0121
Dzień dobry
My też ucieramy syna we wszystkie kolory pomijając różowy. Staram się, aby wszystko do siebie pasowało. Ubranek mamy od groma. Filip to pierwsze dziecko w rodzinie po długiej przerwie, więc wszyscy szaleją, zwłaszcza dziadkowie i wujek. Ja sama nie mogę się powstrzymać i często coś Młodemu kupuję przez internet. Już całe duże pudło za małych ubranek wyniosłam na strych, ale każde ubranko miał chociaż raz założone, co uwieczniałam na zdjęciach
Jak tam gorączki poszczepienne?
Miłego dnia
My też ucieramy syna we wszystkie kolory pomijając różowy. Staram się, aby wszystko do siebie pasowało. Ubranek mamy od groma. Filip to pierwsze dziecko w rodzinie po długiej przerwie, więc wszyscy szaleją, zwłaszcza dziadkowie i wujek. Ja sama nie mogę się powstrzymać i często coś Młodemu kupuję przez internet. Już całe duże pudło za małych ubranek wyniosłam na strych, ale każde ubranko miał chociaż raz założone, co uwieczniałam na zdjęciach
Jak tam gorączki poszczepienne?
Miłego dnia
reklama