reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Helenka, jak sobie radzicie z ta goraczka? U nas na szczescie nic sie nie dzieje ale nie chce zapeszac. Caly czas obserwuje malego.

Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak tak czytam to obawiam sie szczepien. My idziemy w poniedzialek.
Za to dzis placz od rana i big milk day. No to cycujemy. Teraz troszke spi, chyba ze zmeczenia juz...
Ostatnio caly czas mamy gosci i sie oblowilysmy w ubranka i zabawki :-) Od 20 lipca w lidlu rzuca ubranka dzieciece, fajne i w dobrej cenie. Juz sie szykujemy na zakupy :-)

Jak tak czytam to obawiam sie szczepien. My idziemy w poniedzialek.
Za to dzis placz od rana i big milk day. No to cycujemy. Teraz troszke spi, chyba ze zmeczenia juz...
Ostatnio caly czas mamy gosci i sie oblowilysmy w ubranka i zabawki :-) Od 20 lipca w lidlu rzuca ubranka dzieciece, fajne i w dobrej cenie. Juz sie szykujemy na zakupy :-)
O dobrze wiedziec, ze w Lidlu znowu beda ubranka ostatnio malo kupilam bo za pozno sie wybralam. Teraz bede czatowac[emoji16] sa fajne jakosciowo.

Moj tez dzis troche marudny, przysypia na chwile i sie budzi... A w taka pogode to i ja przy nim chetnie bym sie polozyla.

No wlasnie ciekawa bylam jakie sa jakosciowo. Wyglada, ze beda juz takie na chłodniejsze dni, bluzy z kapturem, spodenki, beda tez bodziaki. Wszystkie fajne, kolorowe, z motywami bajkowymi. A Wy jak ubieracie swoje maluchy? Ja uwielbiam ubranka na takie slodziaki. Moja Natalka nosi wszystkie motywy, jest i roz od Babc, ale tez super wyglada np. w ubranku z motywem batmana. Nie mam jakis preferencji, albo ze roz dla dziewczynki, a niebieski dla chłopca. A jak to u Was wyglada? Pogadajmy o tematach przyjemnych ;-)

Moze troszkę lepiej i temp. 38 czopek podałam 5h temu ale marudna smutna walczę aby nawadniać bo cycek tez be juz nawet poszedł w ruch laktator i strzykawka bo picie butelki to tez problem. Tez nie wyobrażam sobie kolejnych szczepień
No wlasnie ciekawa bylam jakie sa jakosciowo. Wyglada, ze beda juz takie na chłodniejsze dni, bluzy z kapturem, spodenki, beda tez bodziaki. Wszystkie fajne, kolorowe, z motywami bajkowymi. A Wy jak ubieracie swoje maluchy? Ja uwielbiam ubranka na takie slodziaki. Moja Natalka nosi wszystkie motywy, jest i roz od Babc, ale tez super wyglada np. w ubranku z motywem batmana. Nie mam jakis preferencji, albo ze roz dla dziewczynki, a niebieski dla chłopca. A jak to u Was wyglada? Pogadajmy o tematach przyjemnych ;-)
Ja z kolei nie lubię różu wiec moja mala ma wszystkie inne kolory dużo bieli i szarości

Ja ubieram w rozne kolory, co prawda unikam rozu ze wzgledu na to ze to chlopak[emoji39]... A tak to bez ograniczen, u dziewczynki jest lepsze pole do popisu bo praktycznie wszystkie kolory pasuja, mozna zakladac i sukieneczke i spodenki. Ale jakos dajemy rade zeby bylo ladnie i ciekawie[emoji1] hehe nastepnym razem moze bedzie coreczka[emoji57]

Dzień dobry :).My również zakładamy wszystkie kolory poza różem.Różową ma jedną grzechotkę,którą dostał.A propo grzechotek to Aleks zaczął się wczoraj bawić :D

Dzień dobry :)
My też ucieramy syna we wszystkie kolory pomijając różowy. Staram się, aby wszystko do siebie pasowało. Ubranek mamy od groma. Filip to pierwsze dziecko w rodzinie po długiej przerwie, więc wszyscy szaleją, zwłaszcza dziadkowie i wujek. Ja sama nie mogę się powstrzymać i często coś Młodemu kupuję przez internet. Już całe duże pudło za małych ubranek wyniosłam na strych, ale każde ubranko miał chociaż raz założone, co uwieczniałam na zdjęciach :)

Jak tam gorączki poszczepienne?

Miłego dnia :)

reklama
Do góry