reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Prosze BARDZO o podanie nazw firm (ew. linków) do fajnych, ładnych i wygodnych staników do karmienia r. 70F. Musze zakupic biały koniecznie i pilnie a w mojej wsi jedyny sklep w którym coś było - zlikwidowali.Musiałabym do Krakowa jechać .....
Zakupione super wygodne w trakcie ciąży są ... za małe w miseczce :-(
H&M? Szybo przysyłają.

reklama
Brawo Marysia!! Już ma widocznie ładniejszą buzię. Pewnie do poniedziałku nie będzie śladu po krostkach - trzymam kciuki za to!

Lalamido- ja jeszcze u pediatry nawet nie byłam. No tylko ta od rehabilitacji ze wzgl na wizytę we Wroc

Muszę się na usg bioder umówić...,
Olo- dzięki za staniki już szukam. Teraz ma Marta buzie jak Karol. Taki trądzik...
MamaAWR- w h&m nie widzę rozmiaru 70f.w ogóle 70.
Marta:)- 2 miesiące macie :) brawo!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja z hm mam te takie miekkie całe do karmienia. Sa spoko na noc, bo mieciutkie, aaale szybko sie szmaca :(

My usg bioderek jutro. A w przyszlym tygodniu kontrola podwozia, bo mija 6 tygodni od urodzenia Mary. Tylko bede musiala lekarza upolowac ;)

Jutro jedziemy autem i ja prowadze. Pierwszy raz od porodu. Ponad miesiac przerwy dla kierowcy, który od 7 miesięcy ma prawko, to duzo. Drżyjcie sledzieeeeee!!! ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej nocne mary[emoji16] mam pytanko do dziewczyn które rodziły 2,3,4 raz jak długo się czyscicie bo mi 5tydzien mija a jeszcze się krew pokaże, po pierwszym dziecku 3tygodnie i koniec,a teraz to już mnie wkurza[emoji51][emoji34][emoji35] ale nic mnie nie boli czasami tak jak na okres skurczy ale krótko...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@DaWo u mnie pierwsze dziecie i dopiero w 5 tygodniu skonczylo sie takie czerwone krwawienie. Teraz tylko jakies plamki lekkie. Ale troche to trwalo :/

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Dawo- ja od tygodnia nie muszę nawet wkładek nosić. Nic. Rodziłyśmy tego samego dnia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DaWo - ja myślę, że to bardzo różnie hywa, ale skoro połóg trwa 6 tyg. to pewnie do 6 tyg. to jest norma.

Dzień dobry! My zaczynamy już swój dzień. pogoda musi być super bo dzisiaj pan Wacław przychodzi szafki w łazience montować a ja z synem musimy się ewakuować poza dom.

Z newsów z wczoraj - konsultowalismy wyniki morfologi z pediatrą z Dęblina (za pośrednictwem mojego teścia) i powiedział żeby nie panikować, ale zapisać syna do instytutu hematologii :(

Hej nocne mary[emoji16] mam pytanko do dziewczyn które rodziły 2,3,4 raz jak długo się czyscicie bo mi 5tydzien mija a jeszcze się krew pokaże, po pierwszym dziecku 3tygodnie i koniec,a teraz to już mnie wkurza[emoji51][emoji34][emoji35] ale nic mnie nie boli czasami tak jak na okres skurczy ale krótko...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nadal mam czyszczenie. Po pierwszym tygodniu miałam przerwę a później wróciło i trwa nadal. Też już mnie to wkurza bo z chęcią już bym mężu zbałamuciła [emoji12]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
DaWo - ja myślę, że to bardzo różnie hywa, ale skoro połóg trwa 6 tyg. to pewnie do 6 tyg. to jest norma.

Dzień dobry! My zaczynamy już swój dzień. pogoda musi być super bo dzisiaj pan Wacław przychodzi szafki w łazience montować a ja z synem musimy się ewakuować poza dom.

Z newsów z wczoraj - konsultowalismy wyniki morfologi z pediatrą z Dęblina (za pośrednictwem mojego teścia) i powiedział żeby nie panikować, ale zapisać syna do instytutu hematologii :(
Może najpierw idź z wszystkimi wynikami do hematologa.
Ja swojego czasu byłam z polecenia u prof Michała Matysiaka jest pediatrą hematologiem. Ma opinię gburowatego ale ja trafiłam na jego dobry dzień.
Mieliśmy problem z Olkiem bo ma nie wiedzieć czemu jeden migdalek powiększony i było podejrzenie chloniaka.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry