reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

reklama
Ja dostałam wytyczne że mam urodzić we wtorek,w piątek będę w domu i wieczorem przyjedzie siostra i będzie się bawić Gabrysią cały weekend...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra już od 2 tygodni mnie pogania bo 4 czerwca jest komunia mojego chrześniaka. Nawet jak 26.05 trafię na oddział to wątpię że tydzień później pojadę na imprezkę rodzinną [emoji12] . Będzie musiała zadowolić się delegacja moich facetów.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahah.

Mój brat przyjechał ze swojego kraju kilka dni temu i wpada do mnie we wtorek, do czwartku.
Następnym razem w Polsce będą w przyszłym roku.
Męczą mnie, bym urodziła najpóźniej podczas ich pobytu u mnie. :p

Latam po sklepach. Taki ostatni dzwonek. Ciuchy dla siebie, syna. I dziś wyjątkowo Młoda rozstawia mi miednicę na boki.
Nie dość, że załadowana jestem po uszy i targam się tramwajami, to ona za nic mi tego nie ułatwia.

Jutro zaczynam 40 tydzień.
Matko kochana, aż się wierzyć nie chce..

@Olo jak tam na froncie? :]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olo, ale Ty potrafisz trzymac napięcie!! Kibicuję Ci bardzo ale to bardzo! Twoja położna już jest?

Na froncie bez zmian. Balonik siedzi, skurcze sa. Chodze po wybiegu (korytarz na oddziale, jakies 30m ;)), zeby szybciej wypadl dziad ;) polozna dopiero jutro, ale juz sie oswoilam z mysla rodzenia bez niej, wiec luz ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuch mi się robi twardy ale skurczy brak... Wydaje mi się że cycki się robią pełniejsze... Normalnie mam przed oczami taką krowę co dzień przed ocieleniem mleko jej kapie...

Moja siostra już od 2 tygodni mnie pogania bo 4 czerwca jest komunia mojego chrześniaka. Nawet jak 26.05 trafię na oddział to wątpię że tydzień później pojadę na imprezkę rodzinną [emoji12] . Będzie musiała zadowolić się delegacja moich facetów.

Ja miałam tydzień temu komunię chrzesniaczki i już nie jechałam bo w sobotę się narobilam jak pies i brzuch mi się stawiał,a po co miałam atrakcje robić.... Ale to przykre że nie byłam, jak przyjechali do mnie i widziałam tą moją królewnę w albie to się poryczalam jak bóbr [emoji20][emoji45][emoji20]

Ja mam tak od dwóch dni i nic się nie dzieje [emoji19] jeszcze chwila i przestanę zauważać symptomy porodu. A najlepsze jest to że brzuch mam pod cyckami. Jest tak wysoko że nikt nie chce wierzyć że w piątek będę już rozpakowana.

reklama
Na froncie bez zmian. Balonik siedzi, skurcze sa. Chodze po wybiegu (korytarz na oddziale, jakies 30m ;)), zeby szybciej wypadl dziad ;) polozna dopiero jutro, ale juz sie oswoilam z mysla rodzenia bez niej, wiec luz ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
A przy jakim rozwarciu to wypada?

Do góry