milkaklaudia
Fanka BB :)
Ja już też przestałam wierzyć że coś może zadziałać. Nawet 3x s nie działa. Nasze dzieci samej zdecydują...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tydzień temu komunię chrzesniaczki i już nie jechałam bo w sobotę się narobilam jak pies i brzuch mi się stawiał,a po co miałam atrakcje robić.... Ale to przykre że nie byłam, jak przyjechali do mnie i widziałam tą moją królewnę w albie to się poryczalam jak bóbr [emoji20][emoji45][emoji20]Moja siostra już od 2 tygodni mnie pogania bo 4 czerwca jest komunia mojego chrześniaka. Nawet jak 26.05 trafię na oddział to wątpię że tydzień później pojadę na imprezkę rodzinną [emoji12] . Będzie musiała zadowolić się delegacja moich facetów.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
A przy jakim rozwarciu to wypada?Na froncie bez zmian. Balonik siedzi, skurcze sa. Chodze po wybiegu (korytarz na oddziale, jakies 30m ), zeby szybciej wypadl dziad polozna dopiero jutro, ale juz sie oswoilam z mysla rodzenia bez niej, wiec luz
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom