reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Moja kuzynka jest dzis 12 dni po terminie. Od piątku w szpitalu.... Nic sie nie rusza. Czekają do wtorku (42 tydzien) i cesarka :(
Pierwsza ciąża.

reklama
@Lefkowa - w końcu!! Gratulacje!!! Super, że tak szybko poszło. Jak się czujecie?

@Olo32 - masz nerwy ze stali! Czy tam w szpitalu mają jakiś dalszy plan działania? Mówi się że rodząca nie powinna dwóch świtów oglądać, to Ty już chyba przetrzymałaś...

@Klaudia_i_nikodem - a co u Was? Jak sie trzymacie? Jak się ma nasz najstarszy?

My dzisiaj chyba przesadziliśmy ze spacerami. Byliśmy dwa razy, ale na Drugim Dominik już za chiny nie chciał spać. Zaraz się rozpłakał i trzeba było wracać. Cóż, może to jednak za dużo świeżego powietrza dla niego.
Za to w domu spał i spał cały dzień i teraz był problem z usypianiem na noc.. ech.. a już go zdążyłam pochwalić, że tak ładnie noce przesypia.

Gratulacje,no to ja i Olo na kolejce [emoji33][emoji43][emoji27] od tego czekania to wrzodów dostaniemy... Już zaczynają się nerwy...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lefkowa fantastycznie, witamy Anię!! :)

U nas wczoraj dzień na cycu - czyli kryzysu cd... były łzy - moje, nerwy - moje i Ali i 30 ml mm po kolacji z piersi... A do tego laktator, który odciągnął potem dużo mleczka, które słabo leciało... Odciągam teraz po karmieniu i mrożę, Ala nie chciała wypić mojego mleczka z butli, to sobie zrobię zapasy... Teraz sie najadła i śpi, oby dzień jutro był lepszy, bo po jednym mam smuteczek...

@Olo32 Oby to dziś!! :)

Hejo! Wypadl balonik!! Polozna mnie badala - rozwarcie na 3 palce, wiec cos drgnelo! Na obchodzie (o 8) mają mówić co dalej. Aaa!!! :)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
No to go Olo!!!!
Bo co widzę że piszesz to liczę że to już zdjęcie Mery[emoji3][emoji16][emoji3]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry