reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

@Karlik mój - co? ;) "Odbyt"? Nie to chciałaś powiedziać? [emoji23]

@Olo jeszcze czekasz? Mąż pewnie wszystkie paznokcie już pozjadał..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czekam. Maz wkurwiony, ze nic sie nie dzieje i nikt sie nie interesuje.. Ja powoli tez sie juz wkurzam :/

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@Karlik nie zjawia sie, bo od poczatku mowila, ze 21go nie moze, bo ma komunie chrzesnicy. Tak wiec pozostalo mi standardowe rodzenie. Ta moja polozna sie przez tel ze mna kontaktuje..

Hmmm ale to by znaczyło że od poczatku jej twój termin porodu nie pasował a zgodziła się Ciebie prowadzić. Trochę nie czaję [emoji52] . Rozumiem że w takiej sytuacji nie płacisz za położną czy masz inną?

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm ale to by znaczyło że od poczatku jej twój termin porodu nie pasował a zgodziła się Ciebie prowadzić. Trochę nie czaję [emoji52] . Rozumiem że w takiej sytuacji nie płacisz za położną czy masz inną?

Ale ***** bo to się inaczej nie da.... Ale babsko. Bym ją opisała w internecie....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Waraai- ucięło mi no... Tak o odbycie miało byc. Ze jak przerobiłas tamten zabieg to poród to bedzie pikus!!
Dawo- jak sie kobita umawiała ze nie moze 21.05 to przeciez jest usprawiedliwiona i wiadomo było ze nie ma co sie jej spodziewać tego dnia.

@Lalamido wiadomo, ze termin terminem, a najczesciej rodzi sie przed lub po tej dacie. Tak sie z nia umowilam, wiec w pelni rozumiem, ze nie moze jej byc. Probowala znalezc zastepstwo, ale sie nie udalo, wiec powiedzialam, ze spoko, urodze ze standardowa opieka przeciez tez. Szkoda tyllko, ze tu tak sie nic nie dzieje..

Z tego co słyszałam od koleżanek, które tam rodziły bez swoich położnych, to zawsze były zadowolone. Tamtejsze położne przynajmniej te, które przychodzą już po porodzie wszystkie były fantastyczne. A kto się Tobą teraz zajmuje? Widzisz nazwisko na plakietce?

reklama
@Lalamido wiadomo, ze termin terminem, a najczesciej rodzi sie przed lub po tej dacie. Tak sie z nia umowilam, wiec w pelni rozumiem, ze nie moze jej byc. Probowala znalezc zastepstwo, ale sie nie udalo, wiec powiedzialam, ze spoko, urodze ze standardowa opieka przeciez tez. Szkoda tyllko, ze tu tak sie nic nie dzieje..

Kochana dasz radę , spokojnie. Musisz być cierpliwa i silna. Jak trzeba to awanturę zrób masz do tego prawo!

Do góry