reklama
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Po czterech h snu Ala obudziła się tak głodna,że mi obie piersi do miękkości zrobiła... Biada mi,jeśli taki dzien będzie...
mamaAWR
Fanka BB :)
@Martussa82 - po 4h moje piersi są jak bomby gotowe do wybuchu i tylko się modlę żeby Młody był dość głodny, żeby się do obu przyssał najczęściej jest
Mleczko od krowy... mm.. tęsknię za nim odkad się do stolycy wyprowadziłam. Ale jeszze bardziej niż za świeżym, tęsknię za kwaśnym. Kwaśne mleko i młode ziemniaczki smažone na masełku.. mmm.. i się głodna zrobiłam
To która dziś rodzi? Olo? Gratuluję odejścia czopu. Niech się Mary pakuje i wychodzi
A może Milka dzisiaj? Noo.. ródźcie bo pogody szkoda
Mleczko od krowy... mm.. tęsknię za nim odkad się do stolycy wyprowadziłam. Ale jeszze bardziej niż za świeżym, tęsknię za kwaśnym. Kwaśne mleko i młode ziemniaczki smažone na masełku.. mmm.. i się głodna zrobiłam
To która dziś rodzi? Olo? Gratuluję odejścia czopu. Niech się Mary pakuje i wychodzi
A może Milka dzisiaj? Noo.. ródźcie bo pogody szkoda
Olo32
Hej ho! Noc chyba najspokojniejsza od kilku dni. Zero skurczow, dwie wycieczki do toalety tylko.. Oby to byla cisza przed burza
Jak sie nic nie ruszy, to jutro pierwsze ktg - polozna nas zapisala.
Co do mleka, to ja krowiego juz od dawna dawna nie pije, w ciazy tylko do jogurtow wrocilam na okres ciazy, bo bialko i wapn
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sie nic nie ruszy, to jutro pierwsze ktg - polozna nas zapisala.
Co do mleka, to ja krowiego juz od dawna dawna nie pije, w ciazy tylko do jogurtow wrocilam na okres ciazy, bo bialko i wapn
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehhhhh ja to mam pecha [emoji17] . Poród lada lada a mnie opryszczka na ustach wyskoczyła [emoji30] . Masakra... muszę wymyślić jakieś zabezpieczenie bo buziaka dla malucha nie będzie.
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Karlik
Martussa- emocje u takich dzieci sa niewiarygodne. Wiesz, że moja 2 letnia córka po wizycie w szpitalu i obejrzeniu swojej nowonarodzonej siostry w domu tak przeżywała, że w histerii wyciągnęła z wielkiej wanny swoją małą wanienkę pełną wody i wylała wszystko na środek łazienki ( dla mnie to było zawsze za ciężkie), po czym goła zwinęła się w kłębek i zasnęła. Do dzisiaj jej emocje sa jak pajęcza nić - nigdy nie wiadomo kiedy pęknie a nasze "wychowanie" to przede wszystkim nauka inteligencji emocjonalnej tego małego ( 8lat) człowieka....
*Ula* - piękny rejon zamieszkujesz, pięknie u Ciebie :-) Pochodzisz stamtąd czy jestes napływowa?
waraai- szalona, syn ma rację, nie może być za czysto :-)
DaWo - ale masz piękną mordkę w oborze!!!
Olo - juz liczylłam na Ciebie!
milkaklaudia, - śpicie czy rodzicie?
Lalamido - przez te cholerne opryszczki trzeba potem jeździć ze dwa lata na badania słuchu dzieci.... ja tak miałam z córką. W wywiadzie się pytali czy miałam w ciąży - no jasne, mam co rusz - no to nie wkleili tej kartki normalnego koloru do książeczki tylko taką, co to jeszcze trzeba sprawdzać wiele razy - bo ten wirus ma wpływ na słuch dziecka....
Z mlekiem od krowy mnie sąsiad wydymał - on mleko wylewa albo kotom daje bo nie ma co z nim robić, więc ja się zgłosiłam chetna - nie chciał kasy, ja nie chciałam bez kasy, wiec umówiliśmy sie na kwotę symboliczną co dwa dni 2L zabieram po wieczornym dojeniu ( dodam że krowa się pasie już na terenie praktycznie parku narodowego). Po miesiącu mąż przyszedł zapłacić a on mówi, że się ze mną umawiał na 3x tyle. No i zapłaciłam za mleko jak za złoto :-)
Tutaj ludzie tak mają - wolą nie zarobić wcale niż normalnie bo najważniejsze zedrzeć z kogoś kase choćby raz!
I rekord pobity. Jeszcze nigdy nie byłam tak długo w ciąży!! 5 ciąż, dwa porody - ostatni właśnie na tym etapie minął. A teraz jaśnie pan się leni. Ale czekam na spokojnie. Tylko następny tydzień ma lać... i te przedstawienia w szkole....
*Ula* - piękny rejon zamieszkujesz, pięknie u Ciebie :-) Pochodzisz stamtąd czy jestes napływowa?
waraai- szalona, syn ma rację, nie może być za czysto :-)
DaWo - ale masz piękną mordkę w oborze!!!
Olo - juz liczylłam na Ciebie!
milkaklaudia, - śpicie czy rodzicie?
Lalamido - przez te cholerne opryszczki trzeba potem jeździć ze dwa lata na badania słuchu dzieci.... ja tak miałam z córką. W wywiadzie się pytali czy miałam w ciąży - no jasne, mam co rusz - no to nie wkleili tej kartki normalnego koloru do książeczki tylko taką, co to jeszcze trzeba sprawdzać wiele razy - bo ten wirus ma wpływ na słuch dziecka....
Z mlekiem od krowy mnie sąsiad wydymał - on mleko wylewa albo kotom daje bo nie ma co z nim robić, więc ja się zgłosiłam chetna - nie chciał kasy, ja nie chciałam bez kasy, wiec umówiliśmy sie na kwotę symboliczną co dwa dni 2L zabieram po wieczornym dojeniu ( dodam że krowa się pasie już na terenie praktycznie parku narodowego). Po miesiącu mąż przyszedł zapłacić a on mówi, że się ze mną umawiał na 3x tyle. No i zapłaciłam za mleko jak za złoto :-)
Tutaj ludzie tak mają - wolą nie zarobić wcale niż normalnie bo najważniejsze zedrzeć z kogoś kase choćby raz!
I rekord pobity. Jeszcze nigdy nie byłam tak długo w ciąży!! 5 ciąż, dwa porody - ostatni właśnie na tym etapie minął. A teraz jaśnie pan się leni. Ale czekam na spokojnie. Tylko następny tydzień ma lać... i te przedstawienia w szkole....
Znam ten ból związany z opryszczka...nie dosłownie ból ale pojawianie sie tego cholerstwa....plus że jak zawsze mi wychodzi opryszczka jak tylko zmarzne to przez całą ciążę nie mialam...ale raczej tym wirusem zarazilam syna bo u niego zanim zacznie sie choroba to wychodzi mu na nosie opryszczka...
Milego dnia Drogie Panie...pogoda letnia....czas opalic nóżki
Karlik gdzie będzie synkowi lepie niż z mamą
Milego dnia Drogie Panie...pogoda letnia....czas opalic nóżki
Karlik gdzie będzie synkowi lepie niż z mamą
Karlik
marta:-) - kupiłaś lusterko do auta(jakie), bo w końcu zapomniałam. Karuzele wybrałaś?
A jeszcze dziś zobaczyłam w lustrze ( nie zaglądam często) że od tego słońca mam takie piegi a raczej plamy jakbym jakieś Kubańskie geny miała!! Szok.
A jeszcze dziś zobaczyłam w lustrze ( nie zaglądam często) że od tego słońca mam takie piegi a raczej plamy jakbym jakieś Kubańskie geny miała!! Szok.
lusterka nie kupilam a karuzele wkoncu kupuje moja siostra i przyslala mi parę propozycji ale posluchalam Ciebie i ja też nie lubię za duzo bajerów i padnie na taka:
Link do: Tiny Love, Mała księżniczka, karuzela podróżna
Trochę kolorowa a ja raczej spokojniejsze kolory lubię ale wkońcu to nie dla mnie tylko dla córci.
wiec teraz jeszcze lusterko...
Link do: Tiny Love, Mała księżniczka, karuzela podróżna
Trochę kolorowa a ja raczej spokojniejsze kolory lubię ale wkońcu to nie dla mnie tylko dla córci.
wiec teraz jeszcze lusterko...
reklama
Ja miałam spokój z tym badziewiem po tej kuracji antybiotykiem . 3 lata spokoju było. A w ciąży mi zaczęło wyłazić. W 4 miesiącu zaliczyłam i teraz na koniec też. Chyba maseczkę muszę sobie załatwić [emoji24]