DaWo
Fanka BB :)
No nareszcie [emoji3]ale bym już chciała być na twoim miejscu [emoji16]Jeju, przepraszam, dzień doobry!!!
Wyszłyśmy we środę, po nocy, podczas której Ala była non stop w inku i pod kroplówką a ja co 2 h pod elektroniczną dojarką donosiłam catering - bo nie wyraziłam zgody na dokarmianie mm. Na szczęście po wtorkowym wyniku Billirubiny 13 we środę była 9,5. A w domu - no miód, oddech złapałysmy obie, uczymy się nowej rzeczywistości, zabawa laktatorem w szpitalu pokazała moim piersiom, po co są i teraz jedziemy tylko na cycu - kiedy Ala sobie zażyczy, jeszcze może ciut zażółcona jest, ale bez tragedii. Póki co - ze mnie zeszło 12 kg, zostało 9 i brzuszek jakby pocierpnięty po cc, szwy trzeba zdjąć może pojutrze, już nie biorę żadnych przeciwbólowych leków, bo po prostu nie boli. Przyjmuję zastrzyki w brzuch przeciw zakrzepicy i tyle. Za nami dziś pierwszy prawie godzinny spacer, jak się Aluśka obudzi pójdziemy i na drugi, bo po pierwszym jadła i śpi jak marzenie
I śpię w nocy - prócz wstawania na karmienie - bezsenność poszła w piz..u! Tylko czekolady mi się chce... Zajadam się herbatnikami maślanymi z Bierdonki albo z Lidla
Sex... Tak, pamiętam. Był Fajny był, ale jaki fajny będzie po takim poście!! U la la
Dorzucam jakby kto chciał wiedzieć, jak wygląda matka po 9 dniach od cc:
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom