reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Mi osobiście podoba się jeszcze imię Marianna. Ale mogę sobie tylko pofantazjowac [emoji41] .
Na podwórku słyszę jeszcze o Róży i Jozefince (dwie siostry) a ich brat to Ignacy :)

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje córki mówiły że jakby były bliźniaki to one chcą Emilkę.
A ja bym może myślała o Zosi albo może o Tosi :-)

@Koniczyna05 fantastyczna wiadomość! :)
Jak odpoczniesz, daj znać co tam u Was. :)

@Karlik hahahah, mam tak samo!! Zasuwałam dziś 5 godzin z buta po mieście, po sklepach, tramwajami i nawet plecy mnie nie bolą. ABSOLUTNIE tego nie rozumiem. ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
My się nie zastanawialiśmy nad imieniem w sumie. Tymczasem mamy roboczo, ale pewnie tak zostanie.
Ogólnie nie mam ciśnienia na jakieś szczególne (a to nam się kojarzy z fajną postacią z ulubionej animacji :p).

@MajaMaj oba imiona są ładne. Ja wybrałabym takie, które Ci "bardziej brzmi". Dźwięczniej i dla ucha i dla Twojego środka.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry