reklama
DaWo
Fanka BB :)
Mi już jest wszystko idealnie, tylko mała ma opory[emoji16] ja to mam takie wyobrażenie , że rano się zacznie i wieczorem urodzę, nie wiem jak mi przyjdzie w nocy jechać do szpitala czy w ogóle pozbieram żeby jechać, a taka mądra miałam być i wszystko wiedzieć [emoji13] właśnie piekę placek z rabarbarem i już bym chciała jeść [emoji21]
Oj jak pięknie ! Idealny dzień na rodzenie dzieci [emoji7]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy już wam pisałam ale mam strach jeszcze że trafię na oddział głodna [emoji53] jakby to było najważniejsze żeby mieć pełen żołądek [emoji27] głupia ja[emoji22]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
milkaklaudia
MamaAWR super, że wychodzicie akurat pogoda Wam dopisała
Gulba trzymamy kciuki jak juz sie zacznie to już sie samo potoczy i nie wiadomo kiedy urodzisz
DaWo
To ja mam na odwrót - boję się że będę akurat mocno najedzona wtedy wszystko podnosi mi się do góry i ciężko mi się oddycha i mam mniej sił. chociaż to chyba nierealne bo zanim zjem i potem zanim urodze to już żołądek zdąży chyba strawic najgorsza jest dla mnie pierwsza godz po zjedzeniu.... Wolę jak mam lekko pusty żołądek.
Gulba trzymamy kciuki jak juz sie zacznie to już sie samo potoczy i nie wiadomo kiedy urodzisz
DaWo
To ja mam na odwrót - boję się że będę akurat mocno najedzona wtedy wszystko podnosi mi się do góry i ciężko mi się oddycha i mam mniej sił. chociaż to chyba nierealne bo zanim zjem i potem zanim urodze to już żołądek zdąży chyba strawic najgorsza jest dla mnie pierwsza godz po zjedzeniu.... Wolę jak mam lekko pusty żołądek.
Zuch dziewczyna [emoji41] [emoji106] .Mi już jest wszystko idealnie, tylko mała ma opory[emoji16] ja to mam takie wyobrażenie , że rano się zacznie i wieczorem urodzę, nie wiem jak mi przyjdzie w nocy jechać do szpitala czy w ogóle pozbieram żeby jechać, a taka mądra miałam być i wszystko wiedzieć [emoji13] właśnie piekę placek z rabarbarem i już bym chciała jeść [emoji21]
Nie wiem czy już wam pisałam ale mam strach jeszcze że trafię na oddział głodna [emoji53] jakby to było najważniejsze żeby mieć pełen żołądek [emoji27] głupia ja[emoji22]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciasto z rabarbarem... mniami ... tak mnie naleciało na słodkie że nutelle wyjadam [emoji12] .
A o głodne brzucho się nie martw [emoji41] . Ja po drodze do szpitala na frytki do McDonald'a pojechałam.
Jak coś to buła w jedna rękę, berlinka w drogą i pomidor [emoji7] .
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Koniczyna05
Wczoraj o 18 40 urodził się mój syn przez cc
Koniczyna05
3880 gr i 58 cm
milkaklaudia
Koniczyna Gratulacje synka, wypoczywajcie i uczcie się siebie nawzajem zdrówka dla mamy i maluszka jak będziesz miała więcej siły to napisz coś więcej
No w końcu się coś ruszyło
No w końcu się coś ruszyło
reklama
Karlik
Lalamido - o bar mleczny macie blisko? Zazdroszczę - to moje ulubione jadłodajnie :-) A leniwe wczorajsze mi o nich przypomniały!
mamaAWR- SUPER!! Wracaj wracaj trzeba listę przechwycić :-)
Koniczyna05 - Gratuluję. Piękna nowina.
Wspaniały dzień, przekrój całej wiosny, ciepło, mocne słońce, oberwanie chmur, burza z piorunami i znów słoneczko i miło :-)
Wyniki odebrane - można rodzić ;-) choć nic się nie zapowiada, a czuje się jak młody bóg, nawet mnie plecy po całym dniu zasuwania nie bolą! Sto razy lepszy ten 37/38 niż 30 - ty tydzień ;-)
mamaAWR- SUPER!! Wracaj wracaj trzeba listę przechwycić :-)
Koniczyna05 - Gratuluję. Piękna nowina.
Wspaniały dzień, przekrój całej wiosny, ciepło, mocne słońce, oberwanie chmur, burza z piorunami i znów słoneczko i miło :-)
Wyniki odebrane - można rodzić ;-) choć nic się nie zapowiada, a czuje się jak młody bóg, nawet mnie plecy po całym dniu zasuwania nie bolą! Sto razy lepszy ten 37/38 niż 30 - ty tydzień ;-)