reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Cześć dziewczyny;) ale miałam do nadrabiania przez te dwa dni...
Asia ja też się dołączam do gratulacji!:) masz ślicznego synka, a te jego fufolki przeurocze ;)

MamaAWR super ze kolejna juz jest ze swoim malenstwem, gratuluje!;) jak ja Wam zazdrosscze;)

Oczy łzawią,nos zatkany- kwitnie rzepak
emoji40.png
emoji43.png

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja zapraszam na kawę do mnie, połączyły z akcja alergii stop bo gdzie nie spojrzysz tam tylko rzepak...
IMG_20170504_130020.jpg

Martusia trzymał kciuki za Twoja cc;)

Powiem Wam ze jestem wykończona po tym długim weekendzie- goście, tesciowa i teraz jeszcze przezemnie mój pies się po chorował i ma rozwolnienie8-) wiec na zmianę z mężem w nocy co godzinę na spacer żeby się nie meczyl..:-( :(

A na koniec wrzucam zdjęcie mojego kwadratowego brzucha:p on tez uwielbia wszystko ze mną robić i zawsze się uswinic:p
IMG_20170505_110952.jpg

Załączniki

• IMG_20170504_130020.jpg
    IMG_20170504_130020.jpg
    234,3 KB · Wyświetleń: 431
  • IMG_20170505_110952.jpg
    IMG_20170505_110952.jpg
    320,6 KB · Wyświetleń: 433
reklama
Olo tego jeszcze nie słyszałam żeby ZUS ciężarna na badania sciagal:errr: oni sobie jaja z ludzi robią... I co jak pojedziesz to Ci każą podwinac koszulkę żeby sprawdzić czy poduszki zamiast brzucha nie nosisz i na rym się skończy badanie?:p to od kiedy dostajesz zwolnienie że oni taka akcje robią?

Dzień dobry. Dziś o 3:08 urodziłam Dominika
2960 kg, 52 cm, 10 pkt Apgar. Smok nakarmiony ok 5 w nocy śpi do teraz. Ja padam, ale szczęśliwa.
Skórcze to był koszmar ale do przežycia. Jak tylko zobaczyłam małego między nogami to zaciesz na całego i już nic więcej się nie liczyło. Polecam SN. Ze znieczuleń skorzystałam tylko z gazu i krzyków :)
Gratulacje !!!!!! Ale super [emoji7] [emoji7] [emoji7] . Odpoczywaj i nabieraj sił. Och jak ja bym już przytuliła bobasa.

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny ja juz po wizycie mój maluch waży ok 4 200 plus minus jak nie urodze do środy to w czw na oddział i prawdopodobnie cc
Mama wr gratulacje
Ciekawe jak tam Martussa82

@Koniczyna05 to kawał dzieciątka!

Co do ZUSu to też się zdziwiłam. Zwolnienie mam od 10go lutego i dopiero teraz postanowili wezwać na badanie.. Zadzwoniłam pod numer, który podali w razie trudności ze stawieniem się na badanie. Rozmawiałam z bardzo miłą panią. Powiedziałam, że oczywiście chętnie się stawię, tylko jest to tydzień przed terminem porodu, więc mogę mieć trudności z dotarciem. Pani poprosiła o przesłanie mailem skanu karty ciąży i obiecała dać znać co i jak. Ciekawe co to się stało, że postanowili mnie zawezwać...

To ja ze względu na charakter pracy jak tylko nie dostałam okresu w terminie, zrobiłam badanie krwi i popedzilam do ginekologa to dostałam zwolnienie więc można powiedzieć że dobre 8 miesięcy jestem na l4 i jeszcze ani razu nie miałam kontaktu z zusem...

reklama
@mamaAWR fantastycznie!!
Gratuluję. :))))
Ucałuj malucha od "ciotek z internetów". ;P

Jej.. dopiero 5 maja, a już tyle nowego pokolenia się wykluło (czuję presję czasu ;P). :D

@Olo32 na głowy upadli tam już kompletnie.. poza wszystkim, jak mają jakiś problem, to niech sami podejdą. Adres znają.
Trzeba było zapytać, czy badanie obejmuje USG z wydrukiem zdjęć. ;P

Do góry