reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Obudził mnie skurcz, poszłam do łazienki a tam na wkładce KREW... poczekam jeszcze trochę i chyba trzeba na IP... Boję się!!!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki i dawaj znaka. I trzymaj się mocno i walcz! I ... Masz być jak bulterier! Jak wściekły byk! ...jak Tomy Lee Jones w Ściganym [emoji2]!

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zalałam się kawą [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja już przypominam tą małpę... Chyba mam już wszystkie kolory, a koło nosa to mam czerwone jakbym miała od miesiąca katar i nos poobcierany, nawet teściowa się zainteresowała co mi jest, wstaje i jadę na przegląd do szpitala, nic mi się nie dzieje ale jak zapraszają na ktg i badanie gratis to dlaczego nie[emoji16]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zrobiłam tak mądrze że hoho... wyjęłam rano soczewki z oczu ale nie przygotowalam sobie okularów pod ręka... chodzę i macam gdzie są... i kurde nic nie widzę . Swoją twarz widzę jak nosem pocieram o lustro [emoji16]. Dziś wydaje mi się że jestem taka ładna [emoji23].

@Lalamido o właśnie! Rodzisz w soczewkach? Niby można. Szlag mnie trafi w okularach, a jak każą zdjąć (albo trafi mnie ten szlag i sama zdejmę), to świata nie zobaczę. ;)

@Lalamido o właśnie! Rodzisz w soczewkach? Niby można. Szlag mnie trafi w okularach, a jak każą zdjąć (albo trafi mnie ten szlag i sama zdejmę), to świata nie zobaczę. ;)
Olka radziłam naturalnie i miałam soczewki, ale chyba nikt się nie zczaił że mam coś z oczami [emoji12] a mi było bardzo wygodnie. A teraz przy cc mam mieć okulary bo zabronili mi soczewek w trakcie operacji.

@milkaklaudia to o czym piszesz to plan porodu. Przy przyjęciu do szpitala muszą z tego co się orientuję wypełnić kartę z wywiadem lekarskim i opisem przebiegu ciąży. My takie coś wypelnialysmy z ta moja polozna podczas podpisywania umowy.

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

Martussamiska, ale taka żywa krew??? Jak nie żadna tam podbarwiona, brunatna tylko żywa czerwona to koniecznie szpital i to szybciutko!
Dziewczyny rodzące dzisiaj: Powodzenia!

Cześć dziewczyny postaram się potem was nadrobić ;)
My z synkiem już od środy w domu czyli 2 doby w szpitalu i wypis. Czujemy się dobrze,wczoraj była u nas położna środowiskowa. Synek ogolem grzeczny płacze tylko przy przebieraniu i kąpieli ale nie chce nam leżeć w kolysce więc narazie mam problem z organizacją bo Alan ciągle na rękach. Dziś spał u taty na klacie bo inaczej grymasil. Dokarmiam go mlekiem modyfikowanych bo do piersi się przyssa i odrazu zasypia. Mąż od poniedziałku 3 tygodnie w domu więc wkoncu jakiś obiad ugotuje ;) postaram się później wejść na kompa i wstawić zdjęcia bo z telefonu nie mogę...
Drugie dziecko przeze mnie noszone,urodzone a podobne do taty i gdzie tu sprawiedliwość ?;) pozdrawiamy was

Dzień dobry. Dziś o 3:08 urodziłam Dominika
2960 kg, 52 cm, 10 pkt Apgar. Smok nakarmiony ok 5 w nocy śpi do teraz. Ja padam, ale szczęśliwa.
Skórcze to był koszmar ale do przežycia. Jak tylko zobaczyłam małego między nogami to zaciesz na całego i już nic więcej się nie liczyło. Polecam SN. Ze znieczuleń skorzystałam tylko z gazu i krzyków :)

reklama
waraai- wszystkie papiery wypełniała położna i podpisywałam podczas przyjęcia do porodu. Nie trwa to wieczność - kilka minut - do 10 ciu. O ubezpieczenie nie pytali nigdy. A o zawody pytają? chyba nie.
milkaklaudia- to dostałas plan porodu do wypełnienia. U mnie też mówią żeby to mieć ale czytałam w internecie jak w niektórych placówkach sie z tego śmieją :-( jak ignorują i traktują pacjentkę ( co tez ona sobie wymysliła, ale sie teraz ludziom zachciewa itd. oczywiście tak żebys słyszała.... koszmar)
myszka - dobrze że do taty :-) to przynajmniej chłop sie nie stresuje ;-) ale jeszcze się milion razy zmieni. Moja młodsza urodziła sie kruczoczarna i tak sie cieszyłam ze w końcu sobie swoje urodziłam i co - 5cioletnia blondynę mam teraz.
MAMA AWR- BRAWO!!! wspaniałe wieści. Gratulacje!!

Do góry