reklama
Karlik
Fanka BB :)
Marta ale cudne info!! Piękny prezent na moje imieniny gratuluje!! Czyli jednak wybrała kwiecień!! Jak sie czujesz??Witam Moje Drogie Ranne Ptaszki
Ja też w nocy nie spalam....okolo 2 odeszly mi wody a o 4:40 na świat przyszla Córeczka 3200 gram i 57cm....poszło raz dwa...nawet bez znieczulenia bo nie zdążyli podać....
Obkurczania macicy po każdym porodzie jest podobno bardziej nieprzyjemne. Ja zaciskałam zeby ostatnio ale teraz spokojnie poproszę Apap.
A jak akcja ze straszakiem? Mieliście kogoś do niego w domu? Pewnie udało mu sie przespać nieświadomo cały temat
U mnie jeszcze cały dom spi (9;15) a i ja dopiero otworzyłam oczy po 9cii godzinach bez przerwy!
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
Ale super !!! Gratulacje! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Witam Moje Drogie Ranne Ptaszki
Ja też w nocy nie spalam....okolo 2 odeszly mi wody a o 4:40 na świat przyszla Córeczka 3200 gram i 57cm....poszło raz dwa...nawet bez znieczulenia bo nie zdążyli podać....
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom
Karlik
Fanka BB :)
To jest wlasnie ta nagroda dla mam szyjkowych!!@Karlik - przeca ona bramkę otwartą nosiła już chyba od dwóch dni, przecieki były kwestią czasu, zwłaszcza, jak się Dziewczę narobiło w domu Szaleństwo wpisane w imię matki?
Brak szyjki i rozwarcie na starcie porodu i idzie jak burza - czego sobie po raz 3 życzę
Niemniej jednak Marta jak odeśpisz to napisz akcje od pierwszego zajrzenia ze sie zaczyna
reklama
Czekamy na zdjęcia [emoji2] oj czekamy .Uff...udało mi się Was Drogie Panie nadrobić. Jeszcze odsypiam po porodzie, mała daje do wiwatu i goście też umecza...
Dziękuję za gratulacje Zosia to taki mały cud zdjęcie podeślę jak opanuje sztukę dolaczania zdjęć :/
my jeszcze w szpitalu zostajemy do 2 maja...więc @asia333podlasie jak jeszcze lezysz zapraszamy w odwiedziny- pokój nr 6. I w ogóle jak się czujesz? Co lekarze mówią?
Ja wprowadziłabym zakaz odwiedzin [emoji12]. Wstęp tylko dla jednej wybranej osoby i tyle.
Męża też szybko wyganialam z widzenia, ale dał sobie wytłumaczyć że dłuższe odwiedziny męczą. Więc przyjeżdżał na krótko rano i wieczorem [emoji12]. Ale byli tacy goście co pół dnia minimum siedzieli i jeszcze po kilka osób...
Trzymaj się ciepło, odpoczywaj [emoji2] .
Powiedziałabym że cierpliwie czekamy na relację ale wcale tak nie jest, bardzo chcemy wszystko wiedzieć i oglądać już zdjęcia [emoji12] . Takie ciotki wariatki [emoji41]
Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom