Koniczyna05
Fanka BB :)
Dziewczyny a bierzecie znieczulenie podczas porodu? Ja myślę że chciałabym coś wziąć ale nie wiem co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale człowiek czuje że chciałby iść szybciej... zwiewniej... a tu nic z tego... jak bałwanki się przemieszczamy :-) no ale wkońcu trochę przybrałyśmy... ale ostatnio już prawie nie tyję...ufff i apetyt mam mniejszy...
Dziewczyny a bierzecie znieczulenie podczas porodu? Ja myślę że chciałabym coś wziąć ale nie wiem co
Mój mąż się śmieje,ze w niektorych autach to już kierunków nie montuja,jedzie taki wypasionym samochodem,przez telefon gada i zmienia pas bez niczego.
Rok temu moi rodzice wracali z zakupów do domu-byli z 10 km przed domem i tata chciał wyprzedzić autobus na trasie a kierowca autobusu był zajęty flirtowaniem z kasjerka,nie spojrzał w lusterko i zaczął wjeżdżać na lewy pas gdzie moi rodzice byli w połowie autobusu. Tata zaczął hamować,dachowali i wpadli do rowu ale nic im się nie stało-samochodu nie opłacało się naprawiać. Na szczęście nie było żadnych drzew po prawej stronie gdzie dachowali ale jakby autobus ich zepchnął na lewą stronę to akurat same drzewa i niewiadomo jakby się to skończyło...Nie ma co się czuć za pewnie w aucie bo Ty możesz jeździć dobrze ale są głupki na drogach.