mamaAWR
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę, że góra 2 tygodnie w szpitalu ;-( jak nie urodzę wcześniej to jak skończę 36tc to na własne żądanie - jechać spakować torbę do domu :-) W piątek ważył trochę ponad 2 kg dziś zapomniałam zapytać, ale jestem dzisiaj obolała po badaniach i usg, nikt tu nie jest delikatny....I co do rozwiazania juz lezenie w szpitalu? Najwazniejsze ze z malym wszystko ok a wiesz moze ile wazy?
mama AWR- fajowskie ciuszki, na jaki rozmiar? na zdjęciu wygląda że to taka gruba, mięsista bawełna.
Niech bierze wolne, jaja już zrobiły swoje[emoji12]bo istnieje ryzyko wcześniejszego porodu ( a wtedy szew może bardzo poranić szyjkę - hmmm ale przecież ja nie mam szyjki..., poza tym szew puszcza ( tak usłyszałam w trakcie badania przez ordynatora). Pessar może zostać do porodu a szew nie. Chciałam go zostawić do 37 tc ale niech decydują. Już będę grzecznie słuchać co mi każą ;-)
mamaAWR- wolne u mojego męża zależy trochę od niego ale wiesz - nam się spaliła fabryka 3 tygodnie temu i mąż ma zap.... bo jak nie ruszy z produkcją w maju to mu korpo utnie jaja :-) Ale na pewno może pracować z domu - dadzą radę
idę na USG.