Proszę bardzo, co do ubranek to ja 62 i 54 ( a dokładnie trochę ubranek mam w rozmiarze 0-3 a niektóre NB) a główną partię dostanę dopiero w kwietniu.
marta:-) Ja przy pierwszej córce nie wiedziałam co to smoczek więc przy drugiej nie miałam i co?? po porodzie moja młodsza wisiała mi na cycu non stop. Po kilkunastu godzinach poszłam do położnych błagać o smoczek ( 8 lat temu były takie jak do starych, szklanych butelek do których wkładały pieluchy żeby zatkać) ale dwa lata później tego zakazali i one nic nie miały!
Na szczęście dostawało się wtedy takie pudła-prezenty na oddziale i tam był aventowy. Teraz juz do szpitala biorę jakiś - sa dzieci które po prostu mają taką wielka potrzebe ( często sa to te same co potem obgryzają paznokcie :-)) . Ponieważ ja nie lubię dzieci ze smoczkami wybieram w miarę niewidoczne :
Link do: AVENT SMOCZEK USPOKAJAJĄCY ORTODONTYCZNY 170/18 0+ ; choć ten mi pasuje również kształtem trochę takie rozdają w amerykańskich szpitalach - że okrągły ten dzyndzel co w buzi
Link do: AVENT SMOCZEK USPOKAJAJĄCY GRYZAK SOOTHIE 0-3 m
Marta, a ten brzuch to jak boli - tak okresowo? Miałam pytać - jak będzie Twoja córeczka miała na imię?
Klaudia i nikodem - młodsze niż 26 lat... a już myślałam, ze tak młodych mam nie ma ;-) Super że jesteś już gotowa - to już 36 tydzień u Ciebie to naprawdę końcóweczka może być - fajnie, fajnie. A Ty to taka bardziej kwietniowa mamusia. Na którego masz termin wg miesiączki?
Koniczyna05- mocne to plamienie? wiążesz to z jakimiś skurczami?
Jutro przyjeżdża moja mama.... nawet dziś odkurzyłam z tej okazji - he he. Moja mama raczej nie z tych co to się u mnie wezmą za sprzątanie czy mycie okien :-) już prędzej by mi dała kasę na sprzątaczkę - ha ha ha
Ale ma przywieźć tort bezowy (na moje urodziny) i może dzieci przyprowadzi ze szkoły :-) no i towarzystwa mi dotrzyma. Dziś miałam mieć fryzjera w domu ale chyba uda się dopiero w weekend taki ma młyn. Już się nie moge doczekać