reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2017

Nebulizator dostałam od znajomych z okazji narodzin I dziecka. Przy drugiej przydał się bardzo szybko ( chyba miała 6 tygodni ja siostra z przedszkola "sprzedała" jej katar.
Nie maja alergii a jednak używaliśmy w okresie przedszkolnym często ( zapalenia krtani np.).

reklama
Hejo! :) ja też dzisiaj piorę...
byłam w piątek na wizycie i cóż Młoda faktycznie już głową w dole (kamień z serca) Szyjka zaczęła się skracać, ale prawdopodobnie donoszę ;) Ogólnie to lekarz był poddenerwowany i mi pomiarów królowej nie zrobił, więc nie wiem ile waży. A poszło o to, że mamy w ośrodku nową położną i kupują jej na dzień dobry nowe ktg :) a lekarz od 3 lat nie może doprosić się nowego usg :D taka historia...

W sobotę kobietka w mc donaldzie jak zobaczyła mój brzuch zrobiła moje zamówienie jako pierwsze i jeszcze zaproponowała, że zaniesie mi je do stolika, ho, ho.

A Pani w rossmannie powiedziała, że następnym razem mam nie stać w kolejce tylko od razu podchodzić do kasy.

Reasumując... moje rozmiary już są tak znaczące, że chyba wszyscy się boją abym u nich przypadkiem nie zaczęła rodzić :D

Olo - pięknie wyglądasz [emoji7] faktycznie jaka piękna pogoda...

Też zaraz wstawiam pranko [emoji6]

Lewkowa - oj mój brzuch też jest spory a został jeszcze ponad miesiąc...

Już lepiej się czuje [emoji6] oby tak zostało...

No i niestety dopadły mnie hemoroidy... masakra jak żyć? [emoji32]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska podejdź do proktologa. Albo niech Ci gin coś przepisze. :)
Mi niestety nie pomogło i skończyło się chirurgiem, ale - odpukać - tymczasem jest dobrze.

Też piorę! :D
Jutro jeszcze cieplej.
A w sobotę zapowiadają prawie 19st i to nie w słońcu. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska podejdź do proktologa. Albo niech Ci gin coś przepisze. :)
Mi niestety nie pomogło i skończyło się chirurgiem, ale - odpukać - tymczasem jest dobrze.

Też piorę! :D
Jutro jeszcze cieplej.
A w sobotę zapowiadają prawie 19st i to nie w słońcu. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To w sobotę grillowanie [emoji16] piękna pogoda, słoneczko świeci [emoji41] muszę trochę ogarnąć po malarzach, i wolne. Obiad od wczoraj- to jest jedyny powód żeby akceptować poniedziałki [emoji106]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

My też mieliśmy ognistą sobotę :-( mojemu mężowi spłonęła firma :-( (120 osób zatrudnia).
Pierwszy raz poczułam co to sa porządne skurcze :-(

U la jaka tragedia. U mego meza 2 lata temu tez splinela firma ale jakos odbudowali i nie stracil pracy tylko ze on byl zatrudniony tam tylko nie szefem.
Ja skurczy nie mam ale cisnienie mi nie spada jak najwiecej leze to wtedy jest nizsze i tak chcialabym doczekac do swiat w domu po swietach moge sie klasc i rodzis to bedzie 36tydz juz bo ostatnio jak bylam na ip to mi lekarz powiedzial ze innych lekow nie ma jedynie moga juz ciaze rozwiazac to ja dziekuje w 32tyg. Wiec leze i odpoczywam pierwszy raz nie bede robic nic na swieta trudno ☺ trzeba chyba sprzataczke zatrudnic haha ☺
Dzis i u mnie sloneczko wkoncu milego dnia dziewczynki ☺

reklama
Do góry