reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Witam mamusie ☺ termin mam na 20 maja i od miesiąca zmagam się z nerwica lękową. Czy któraś mamusia miała z tym styczność? Przyznam szczerze ze jestem przerażona i sobie nie radzę strasznie boje się o moje maleństwo...

reklama
Witam mamusie ☺ termin mam na 20 maja i od miesiąca zmagam się z nerwica lękową. Czy któraś mamusia miała z tym styczność? Przyznam szczerze ze jestem przerażona i sobie nie radzę strasznie boje się o moje maleństwo...
Cześć. Może dobry psycholog?? Nie szukaj wirtualnie, idź do specjalisty. Pozdrawiam.

Asiu, u mnie 32,4. Ostatnio młoda była ważona w 30,6- 1700. A co do tej szyjki na zewnątrz- teraz tak to analizuję i chyba chodziło jej o to, że mój brzuch ogólnie jest bardzo nisko (to moja 4 ciąża) i mięśnie wewnątrz i więzadła już tak dobrze nie trzymają :( sama czuję, że bardzo nisko mam wszystko- nacisk na wargi sromowe duży, wyglądam jakbym była cała opuchnięta. Ale oszczędzam się, dużo leżę i liczę, że i to dziecko urodzi się jak wszystkie poprzednie w swoim czasie.

Martussa82 ale super! Kawał dziewczyny! :)
Legitymacja honorowego krwiodawcy wystarczy? Ja mam, ale i tak kazali oznaczać. W pakiecie na szczęście ;)
5 maja ładna data :) i łatwa do zapamiętania.

Ja już po fryzjerze i pierwszych zajęciach w szkole rodzenia. Cały dzień w biegu i obiad zjadłam dopiero po 21, a potem zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam.. Nigdy więcej takiego tempa..

A szkoła fajna :) super prowadząca, zajęcia z tego co widzę tylko teoretyczne - bez aerobiku i jogi ;) przy omawianiu faz porodu się wzruszyłam.. Tiaaa ;) a i jestem dziewczyną w najdojrzalszej ciąży - same 28 i 29 tygodniówki ;)

Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom

@Olo32 Ty se tak rób!!! Kanapki w torebkę i powoli!!! Mnie gin kazał wczoraj zwolnić tempo - no chyba w przemieszczaniu się z kanapy na fotel - jeśli mam doczekać do 5 maja... Ale faktycznie - powoli już chyba trzeba, głowa może i dałaby radę, ale po tylu tygodniach nasze ciała już straciły sporo energii a jeszcze muszą ciut znieść... Na przykład mycie okien przed Świętami :D
Gin powiedział, że legitymacja wystarczy :)

Dzień dobry, melduję się po 7 h snu z przerwą na 1 wycieczkę do toalety... Wczorajsza wizyta uspokoiła mnie i dlatego spałam normalnie. Za oknem mam mróz, ale jeśli będzie dziś ładnie to książka, leżaczek i będę się "werandować" :D Hania dziś jedzie na wycieczkę, zawiozę ją do szkoły i niech też korzysta ze słoneczka.

Dobrego wtorku!!!

Hej[emoji16]hej[emoji3] witamy [emoji16] u nas ptaszki śpiewają i może będzie tak pięknie jak wczoraj. Dziewczyny coś teraz pyli? Bo od wczoraj połowa moda mi smarkała, teraz doszło bolące gardło. Co roku tak mam ale brałam coś na alergię i było ok więc nie martwiłam się tym ale teraz nie wiem co mogę zabrać.... Ratujcie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej[emoji16]hej[emoji3] witamy [emoji16] u nas ptaszki śpiewają i może będzie tak pięknie jak wczoraj. Dziewczyny coś teraz pyli? Bo od wczoraj połowa moda mi smarkała, teraz doszło bolące gardło. Co roku tak mam ale brałam coś na alergię i było ok więc nie martwiłam się tym ale teraz nie wiem co mogę zabrać.... Ratujcie.

Połowa nosa.

@Martussa82 z tego co wiem to ligitymacja moze byc pod warunkiem ze masz tam nazwisko juz po mezu te obecne tak samo i z wynikiem z laboratorium moze byc stare ale musi miec juz nazwisko obecne nie panienskie ☺
Milego dnia dziewczynki zycze ☺

O widzicie, a ja przy każdej ciąży muszę oznaczać grupę. Gin powiedział, że oryginał musi być z obecnej ciąży. Olo, chodzisz na Żelazną na szkołę rodzenia?

reklama

Brzoza, leszczyna, olszyna---- :(

@Martussa82 z tego co wiem to ligitymacja moze byc pod warunkiem ze masz tam nazwisko juz po mezu te obecne tak samo i z wynikiem z laboratorium moze byc stare ale musi miec juz nazwisko obecne nie panienskie ☺
Milego dnia dziewczynki zycze ☺

Mam pesel :D CO tam nazwisko Męża, przecież sie mogło zmienić :D

Do góry