reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Nebulizator dostałam od znajomych z okazji narodzin I dziecka. Przy drugiej przydał się bardzo szybko ( chyba miała 6 tygodni ja siostra z przedszkola "sprzedała" jej katar.
Nie maja alergii a jednak używaliśmy w okresie przedszkolnym często ( zapalenia krtani np.).

reklama
Hejo! :) ja też dzisiaj piorę...
byłam w piątek na wizycie i cóż Młoda faktycznie już głową w dole (kamień z serca) Szyjka zaczęła się skracać, ale prawdopodobnie donoszę ;) Ogólnie to lekarz był poddenerwowany i mi pomiarów królowej nie zrobił, więc nie wiem ile waży. A poszło o to, że mamy w ośrodku nową położną i kupują jej na dzień dobry nowe ktg :) a lekarz od 3 lat nie może doprosić się nowego usg :D taka historia...

W sobotę kobietka w mc donaldzie jak zobaczyła mój brzuch zrobiła moje zamówienie jako pierwsze i jeszcze zaproponowała, że zaniesie mi je do stolika, ho, ho.

A Pani w rossmannie powiedziała, że następnym razem mam nie stać w kolejce tylko od razu podchodzić do kasy.

Reasumując... moje rozmiary już są tak znaczące, że chyba wszyscy się boją abym u nich przypadkiem nie zaczęła rodzić :D

Olo - pięknie wyglądasz [emoji7] faktycznie jaka piękna pogoda...

Też zaraz wstawiam pranko [emoji6]

Lewkowa - oj mój brzuch też jest spory a został jeszcze ponad miesiąc...

Już lepiej się czuje [emoji6] oby tak zostało...

No i niestety dopadły mnie hemoroidy... masakra jak żyć? [emoji32]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska podejdź do proktologa. Albo niech Ci gin coś przepisze. :)
Mi niestety nie pomogło i skończyło się chirurgiem, ale - odpukać - tymczasem jest dobrze.

Też piorę! :D
Jutro jeszcze cieplej.
A w sobotę zapowiadają prawie 19st i to nie w słońcu. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Martusiamiska podejdź do proktologa. Albo niech Ci gin coś przepisze. :)
Mi niestety nie pomogło i skończyło się chirurgiem, ale - odpukać - tymczasem jest dobrze.

Też piorę! :D
Jutro jeszcze cieplej.
A w sobotę zapowiadają prawie 19st i to nie w słońcu. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To w sobotę grillowanie [emoji16] piękna pogoda, słoneczko świeci [emoji41] muszę trochę ogarnąć po malarzach, i wolne. Obiad od wczoraj- to jest jedyny powód żeby akceptować poniedziałki [emoji106]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

My też mieliśmy ognistą sobotę :-( mojemu mężowi spłonęła firma :-( (120 osób zatrudnia).
Pierwszy raz poczułam co to sa porządne skurcze :-(

U la jaka tragedia. U mego meza 2 lata temu tez splinela firma ale jakos odbudowali i nie stracil pracy tylko ze on byl zatrudniony tam tylko nie szefem.
Ja skurczy nie mam ale cisnienie mi nie spada jak najwiecej leze to wtedy jest nizsze i tak chcialabym doczekac do swiat w domu po swietach moge sie klasc i rodzis to bedzie 36tydz juz bo ostatnio jak bylam na ip to mi lekarz powiedzial ze innych lekow nie ma jedynie moga juz ciaze rozwiazac to ja dziekuje w 32tyg. Wiec leze i odpoczywam pierwszy raz nie bede robic nic na swieta trudno ☺ trzeba chyba sprzataczke zatrudnic haha ☺
Dzis i u mnie sloneczko wkoncu milego dnia dziewczynki ☺

reklama
Do góry