reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2017

Ja się chyba zdecyduję na wózek Tako Skiathos. Oglądałam go dzisiaj w sklepie. Dobrze się prowadzi (przynajmniej na sucho) i łatwo składa. Ma całkiem niezłe amortyzatory. Martwi mnie tylko słaby dostęp do koszyka pod gondolą ale nie wiem czy będzie mi to aż tak potrzebne.

reklama
A my kupiliśmy używany Quinny speedy i się bardzo z niego cieszę. Cały juz wyprany. Ja nie wiem jak u Was ale mnie kompletowanie wyprawki realnie męczyło. Ilość wszystkiego mnie dobija. Fajnie miec wybór ale ten przemysl niemowlęcy jest przesadzony. Może to przez to, że jestem uziemiona i wszystko kupuję przez internet. Na szczęście wszystko już gotowe. Torba spakowana. Jeszcze tydzień i się dowiem czy idę do szpitala i na ile. A tym czasem pozdrawiam w ten ponury deszczowy dzień ☺

Zgadam się z Tobą Agata1010. Za dużo jest tego wszystkiego. Wózków, fotelików, łóżeczek, kosmetyków.. a wszystko prawie takie samo. Jakby były trzy wózki na krzyż to byłoby łatwiej :)

Jadę pociągiem.
Podróż 2 godzinna.
Ludzi opór.
Stoję z bagażami i z synem na środku już ze 20 minut i nikt, absolutnie nikt nie ustąpi miejsca.

Kultura, że hej. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratujcie bo juz nie wiem co robić.
Standardowo trafilam do szpitala, tam dostalam sterydy.. na drugi dzien dostalam wypiekow, intesywnej zgagi i okropnie zaczął wyciekac mi pokarm z piersi. Nie ze pare kropelek. Przesiąkniete wkladki biustonosz oraz odzież. Wystarczylo ze lezalam na lewym boku a cala lewa strona byla przemoczona. Mecze sie tak juz kolejny dzien. Czy to moze byc reakcja na sterydy ?

reklama
Mój zaj**ebisty mąż godzinę temu niechcący mnie obudził, jestem tak wściekła że cała chodzę!!!! Właśnie zjadłam kolację i słucham jak on chrapie, oglądam coś w telewizji (z tych nerwów nie mogę się skupić) mam taką ochotę zrobić mu awanturę jak jeszcze nigdy!!!!!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry