reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Kaylla mój lekarz prowadzący każdej kobiecie w ciąży daje skierowanie na te badanie moja koleżanka jak do niego chodziła to tez je miala robione.
mój mały chodzi po całym brzuchu czasami to aż mnie boli leżę na lewym
Boku i czuje jak tam se chodzi też tak macie?

reklama
Kameleon to świetnie, ze nie masz cholestazy, chociaż o to nie musisz sie zamartwiac :-)

Plucik nie martw sie na zapas jesli nie odczuwasz, żadnych niepokojących objawów to myślę, ze powinno byc wszystko w normie.

Ja teraz czekam na wyniki hbs, toxo i hiv. O nie sie jakoś nie martwię, ale podejrzewam, że w moczu tradycyjnie wyjdą jakies bakterie :/

Maui splot słoneczny ojj to musialo bolec..

Moja mała dzisiaj dostaje fioła. Wypina się w każdą możliwą stronę, jak położę rękę na brzuchu to czuję jej tyłek :p a pęcherz mi tak gniecie, że mam wrażenie że łapie za niego rączkami i wykręca. Taka zmora mała :-)

Wioleta93 tez tak mam , mój M ciągle robi foty brzucha bo jest w szoku ze mam takie wzniesienia górne i boczne . W dodatku ulozyl się poprzecznie . Czuje ze kolejna noc będę miała nieudana .

Wioleta przypomniał mi się ten obrazek

Załączniki

• 1457212313389.jpg
    1457212313389.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 90
Witam dziewczyny :)
Dawno nie pisałam ale w wolnych chwilach czytam.
U nas przygotowania do komuni córki, to już za 3 tygodnie. Do tego remoncik w domu a mąż pracuje na dwa etaty, pomagam jak mogę. Pędzel i farba w rękę i jedziemy :) Na dodatek córka na antybiotyku, gardło zawalone, ale już lepiej jutro juz pojdzie do szkoly.Dużo pracy w domu a sił coraz mniej. Musze wyprać dywany odkurzaczem wiec chyba nie będzie tak ciężko. Wczoraj wyprałam juz dwie pralki ciuszków dla naszego synka. Dzisiaj trochę poprasuje. Musze zrobić jak najwięcej bo czuję, że coraz ciężej mi a tu ciągle coś do zrobienia. Strasznie bolą mnie stopy i kolana. Często odpoczywam ale zmęczenie jest odczuwalne coraz częściej. Czekam tylko na komunie a potem już spokojne do porodu. Z wyprawki mam jeszcze do kupienia wanienkę i kosmetyki dla dziecka. Wszystko ogarnę na początku kwietnia i mogę rodzić :)
Pozdrawiam Wszystkie :*

Malutka, ten obrazek jest prawdziwy w 100%. Ja latam do kibelka co chwilę. Wczoraj pojechaliśmy z mężem na zakupy. W ciągu 3h odwiedziłam toaletę chyba z 5 razy hehe. Mój Synek od kilku dni uwielbia zabawy moim pęcherzem :)

reklama
Witam ja dziś mega nie wyspana. Niby całą noc spałam raz tylko wstałam do toalety ale normalnie padam. Pogoda nie pomaga zero słońca.
Mała dziś ma ochotę pobroić. Nie kopie ale tak się wypina że z prawej strony aż mnie boli. Widzę że upodobała sobie prawą część mojego brzucha bo tam się wypina z lewej ewentualnie lekko szturchnie.

Do góry