reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Witam w pechowa niedziele.
Nic, tylko się załamać. Mojego męża wieczorem rozłożyła gorączka, nie ma siły się ruszyć. Ja powinnam leżeć, a tymczasem musze zrobić córce obiad i ja ogarnąć. Jeszcze na dodatek w lodówce pusto. I jak tu się nie denerwować :(

Hejo:) ja bede prała w delikatnym proszku dla dzieci. Później zamierzam płukać w zwykłym płynie sensitive. Ale pierwsze kilka prań tylko w proszku.

Dziewczyny a ja znowu o farbach :p
Szukam jakiegoś ładnego koloru złamanej bieli / ecru (tylko żeby w żółte nie wpadalo) - czy któraś z Was ma na ścianie coś w tym stylu i może polecić ? Mi już się po nocach farby śnią :D

Boliwia ja rozumiem, że jak złapie grypa to jest ciężko też funkcjonować, ale niech mąż weźmie tabletki przeciwbólowe, przeciwgorączkowe, najlepiej na ibuprofenie i Ci pomoże. W tym wypadku to ty powinnaś leżeć s nie mąż. Macie możliwość e zakupów typu Piotr i Paweł lub tesco?

Hej dziewczyny ja też witam w ta ponura szara niedziele pogoda brzydka ale na razie nie pada :) wiec to taki plus :) po obiadku wybieram się do cioci na kawę bo co tu robić :p dziś siostra przyjdzie na obiad. Mały w brzuchu trochę się uspokoił pewnie znów jak usiade to znów zacznie sobie chodzić :) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)

Witam w pechowa niedziele.
Nic, tylko się załamać. Mojego męża wieczorem rozłożyła gorączka, nie ma siły się ruszyć. Ja powinnam leżeć, a tymczasem musze zrobić córce obiad i ja ogarnąć. Jeszcze na dodatek w lodówce pusto. I jak tu się nie denerwować :(
Boliwia a Twoja ciąża jest z tych trudnych leżących? Przepraszam ale gdzieś mi umknęło dlaczego pytam. Chory facet nie choruje on walczy o życie Kochane

Oleńka, mam leżeć z powodu miękkiej i skracającej się szyjki.

Wiecie dziewczyny, tylko, że on nie udaje, bo jest polprzytomny. Wstawiłam tylko rosół i sam się gotuje. Córka na szczęście grzeczna, a o zakupy poprosiłam siostrę. Mężowi dałam paracetamol i mam nadzieję, że mu trochę przejdzie. Jeszcze na dodatek musi iść do pracy dzisiaj wieczorem :(

reklama
U mnie tez noc nieudana bo jak sie o 3 obudzilam tak chyba dopiero o 6 usnelam masakra. Do tego dalej wszystko mnie swedzi i ciężko mi sie oddycha.... masakra

Dziewczyny kupilycie takie wałeczki do łóżeczka żeby dzieciaczek sie nie przekrecal podczas snu.

Do góry