reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Ja też dzisiaj nie wyspana, nie mogłam się ułożyć całą noc.

Tirli ja moją czuję tylko po prawej stronie, po lewej nigdy mnie nie kopie, ewentualnie w okolicy pępka.

reklama
Witam się i ja. Wstałam nie dawno. JA znowu nie mogłam usnąć do pierwszej w nocy. Potem dwa razy na siusiu standard i niestety sny mnie dziwne męczyły.

Mimo niedzieli dziś mam dużo pracy, sprzątanie po malowaniu. Jutro przyjeżdżają meble dla Kuby do pokoju wiec my roboty mamy cały czas.

Hej I ja się witam :) juz z UK. To co dobre szybko się kończy niestety... powiem Wam, ze mimo wszystko najlepiej śpi się w domu. Czuje się wyspana, słoneczko za oknem aż chce się gdzieś wyjść. W Pl pogoda angielska, wiec za wiele nie skorzystałam ze spacerów...
U mnie jakieś 11 kg na plusie, ale najważniejsze, że z malutkim wszystko dobrze. Daje znać o sobie dosyć mocno. Szczególnie upodobał sobie moje żebra z prawej strony :D
Myślę, że teraz będę częściej się udzielać, mimo że mam zamiar zabrać się za pranie i prasowanie ciuszków :) milej i spokojnej niedzieli ;)

Hey Wam.

A ja dziś do mamy zostałam przetransportowana I tak posiedzę pewnie parę dni . Jutro ma położna przyjść tutaj (z racji ze na razie tu będziemy z Oskarkiem)
Ja ogólnie wstałam niewyspana , mały wczoraj tak się rozpychal ,ze mój M ciągle aparatem robił foty bo niedowierzal . Kregoslup mnie boli jak cholera , M mnie masuje ale to koi na chwile i zaraz wraca . Jestem jakaś dzisiaj ospała i chyba zaraz utne sobie drzemkę.

Miłego dnia :)

Ja mam proszek do prania bo czytałam, że na początek lepiej go używać ale ile w tym prawdy to już mi ciężko powiedzieć ;)

Witam niedzielnie. Ja też nie wyspana bo spalam na kanapie. Mąż po wieczorze z kolegami tak głośno chrapał że nie dało się z nim spać. Mam nadzieję że uda mi się dziś wyruszyć na poszukiwanie fotela a później miasteczko zmysłów z córką. Młody rozrywa mi brzuch normalnie

reklama
Czyli i tak i tak ;) przy córce nie miałam tego problemu, bo chyba jeszcze nie było kapsułek albo nie były tak popularne... ;)

Do góry