reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

Kameleonleon dywan fajny. Już na tamtym wątku też poodpisywałyśmy :)

Kaylla jak u Ciebie na tej diecie lekkostrawnej z wagą? Idzie coś do przodu, stoi w miejscu czy chudniesz?

Ja cały czas chudnę i już mnie to przeraża, bo zaraz będzie 4 kg. Chyba za mało kalorii jem albo naprawdę za mało węglowodanów. U mnie jest ten problem cukrów a to dostarcza energię a normy są wyśrubowane. :( Normalnie mam znowu doła, bo wczoraj pięknie cukry ok a dzisiaj śniadanie i cukier 166 po kontroli.

reklama
Ewcia 70 to nic u mnie już 75kg :D a tu dopiero koniec 28tyg.

Ja zachorowałam na taki dywan, ale cena mnie przeraża :(

Załączniki

• pinio-pokoj-dziecka.jpg
    pinio-pokoj-dziecka.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 91
U mnie już +9,5 kg... Ciekawe na ilu staniemy, biorąc pod uwagę nadchodzące Święta.

Moja córa dzisiaj przesadza. Czuję ją już po prostu wszędzie. Czytałam w którejś aplikacji, że dzieci na tym etapie śpią przez 90% czasu, ale niestety... nie moja córeńka.

Ostatnia edycja:
GosiaLew - no ja ostatnio przytyłam, aż 1 kg:p Czyli w sumie od początku ciąży mam jakoś 1 czy 2 kg na plusie, więc szału nie ma. Ale ostatnio zaczęłam trochę więcej jeść owoców czy kisielków czy biszkoptów, więc to pewnie wina tego.

U mnie dzisiaj jakoś średnio. W ogóle ostatnio kiepski nastrój mam, nawet bez konkretnego powodu. Dzisiaj po południu znajomi przychodzą na kawę, to mam nadzieję, że do tego czasu mi się humor poprawi, bo jak na razie to średnio mam ochotę na gości:/

Kaylla no widzisz a ja chudnę . Tylko w drugim trymestrze trochę przytyłam więcej. W poprzedniej ciąży startowała z taką samą waga i jak wyszła mi cukrzyca to schudłam dwa kg a nie 4. A i Kuba był mniejszy od brata teraz w brzuchu. Dobrze ze w poniedziałek mam usg.

reklama
Do góry