Ja szukam do każdego pomieszczenia . Dla małego chce szary ale się waham między dwoma , do dużego który pełnic będzie funkcje salonu chciałam dwa (gdzie meblościanka inny) reszta jasna . Kuchnia i przedpokój bo w łazienkach to tylko sufity.
reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ewa w ciaży to w ogóle trudno podjąć decyzję. A na film też bym się wybrała. Jak masz tak blisko. Ja to jestem leniwa ostatnio na dłuższe wyjścia, szczególnie, że muszę pilnować diety a popcornu nie zjem w kinie czekam aż będzie cieplej coby trochę pospacerować.
My dzisiaj malujemy na biało - przynajmniej nie było problemu z wyborem koloru- gorzej będzie bo będziemy kładli kamień ozdobny i tu wybór będzie trudny.
Siasia_s współczuję bólu ósemek. Może jednak coś dentystka zaradzi.
Ja też planowałam się położyć, ale mam dużo do zrobienia a z moim tempem to troche potrwa..
Teraz piję kawę żeby się ożywić. Dzisiaj nawet moje dziecko rano miało kryzys i mówił, że nie lubi przedszkola i w ogóle nawet w przedszkolu płakał jeszcze a budziłam go przed 8.
My dzisiaj malujemy na biało - przynajmniej nie było problemu z wyborem koloru- gorzej będzie bo będziemy kładli kamień ozdobny i tu wybór będzie trudny.
Siasia_s współczuję bólu ósemek. Może jednak coś dentystka zaradzi.
Ja też planowałam się położyć, ale mam dużo do zrobienia a z moim tempem to troche potrwa..
Teraz piję kawę żeby się ożywić. Dzisiaj nawet moje dziecko rano miało kryzys i mówił, że nie lubi przedszkola i w ogóle nawet w przedszkolu płakał jeszcze a budziłam go przed 8.
Malutka466
Ewa ze strony leroymerlin możesz sobie zakupy do domu zamówić takie próbki czy coś
Link do: Testery - Farby do ścian i sufitów w sklepach Leroy Merlin.
Też bym do kina poszła, ale mąż dzisiaj odsypia nockę i znów na nockę idzie, więc raczej odpada. Zjadłam śniadanie i będę leniuchować, aż szanowny pan nie wstanie.
Link do: Testery - Farby do ścian i sufitów w sklepach Leroy Merlin.
Też bym do kina poszła, ale mąż dzisiaj odsypia nockę i znów na nockę idzie, więc raczej odpada. Zjadłam śniadanie i będę leniuchować, aż szanowny pan nie wstanie.
GosiaLew
My kamień będziemy kładli w przedpokoju - albo klinkier - ja mam długi korytarz i ściany się brudzą wiec z jednej strony coś takiego a w dużym kamień na jednej ścianie. Na początku chciałam ściany malować na kolor i jakiś kamień ale tyle nagdybałam się i w końcu ściany białe i kamień ciemniejszy. A meble mam jasne.
Zaraz muszę zabrać sie do wynoszenia rzeczy z tego pokoju, żeby było pusto prawie jak mąż przyjdzie - no za wyjątkiem mebli oczywiście
Zaraz muszę zabrać sie do wynoszenia rzeczy z tego pokoju, żeby było pusto prawie jak mąż przyjdzie - no za wyjątkiem mebli oczywiście
Wioleta93
Jeśli ktoś chce pójść w beż na ścianach to polecam farbę Crown Wheatgrass. Taka jasna kawa z mlekiem. I bardzo wydajna.
reklama
GosiaLew
Jeśli ktoś chce pójść w beż na ścianach to polecam farbę Crown Wheatgrass. Taka jasna kawa z mlekiem. I bardzo wydajna.
A jak u Was malowanie wyszło wczoraj?