reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja szukam do każdego pomieszczenia . Dla małego chce szary ale się waham między dwoma , do dużego który pełnic będzie funkcje salonu chciałam dwa (gdzie meblościanka inny) reszta jasna . Kuchnia i przedpokój bo w łazienkach to tylko sufity.

reklama
Jak urodze to może i kupie próbki i tak zrobię tylko nie wiem czy będę miała na to czas i siły żeby parę dni po porodzie latać po sklepach za farbami:/

Ewa w ciaży to w ogóle trudno podjąć decyzję. A na film też bym się wybrała. Jak masz tak blisko. Ja to jestem leniwa ostatnio na dłuższe wyjścia, szczególnie, że muszę pilnować diety a popcornu nie zjem w kinie :( czekam aż będzie cieplej coby trochę pospacerować.
My dzisiaj malujemy na biało - przynajmniej nie było problemu z wyborem koloru- gorzej będzie bo będziemy kładli kamień ozdobny i tu wybór będzie trudny.

Siasia_s współczuję bólu ósemek. Może jednak coś dentystka zaradzi.

Ja też planowałam się położyć, ale mam dużo do zrobienia a z moim tempem to troche potrwa..
Teraz piję kawę żeby się ożywić. Dzisiaj nawet moje dziecko rano miało kryzys i mówił, że nie lubi przedszkola i w ogóle nawet w przedszkolu płakał jeszcze a budziłam go przed 8.

My kładlismy kamień u mamy w obi kupowaliśmy chyba się nazywał Murano był tani nawet w promocji i na prawdę fajnie wygląda :) my na przedpokój planujemy położyć tam u siebie też jedną ścianę ;)

My kamień będziemy kładli w przedpokoju - albo klinkier - ja mam długi korytarz i ściany się brudzą wiec z jednej strony coś takiego a w dużym kamień na jednej ścianie. Na początku chciałam ściany malować na kolor i jakiś kamień ale tyle nagdybałam się i w końcu ściany białe i kamień ciemniejszy. A meble mam jasne.

Zaraz muszę zabrać sie do wynoszenia rzeczy z tego pokoju, żeby było pusto prawie jak mąż przyjdzie - no za wyjątkiem mebli oczywiście :D

Właśnie Ewa tak jak Malutka pisze :) w leroyu są próbki, bo tam kupowaliśmy, ale chyba tylko Magnata i Luxensa. Wybierz coś na necie i męża poślij, żeby kupił to już po porodzie nie będziesz biegać ;)

reklama
Do góry