reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja też dziś napisałam- jestem między Coletto a Camarelo, ale wczoraj zobaczyłam na żywo Camarelo i prześwietliłam użytkowników. Zadowoleni :-) Mam nadzieję, że dziewczyny napiszą w wątku o wyprawce o swoich typach, bo to gorący temat teraz dla mnie :-)

Ja tez narazie tylko ogladam wozki ale narazie sie nie zastanawialam jaki kupie. Po remoncie w lutym pojezdze po sklepach i bede ogladac wozki bo tak na zdjeciach to nie to samo. Teraz nam ten czas szybko przeleci :) od jutra wracamy do rzeczywiatosci !:D

My się zdecydowaliśmy na tako moonlight carbon 2w1 a fotelik kupuje cybex anton 3 .
Kupić zamierzamy w lutym/marcu :)

Załączniki

• 1451825182852.jpg
    1451825182852.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 49
Ale mamy wizytujących w przyszłym tygodniu :D Będzie co opowiadać:biggrin2:
Ciekawe czy na tym etapie któraś Dzidzia zmieni płeć:-p:happy:

Glukoze za pierwszym razem jakoś przeżyłam, więc sądze, że teraz też dam rade;-) ;)

hajduczka
bardzo ładny ten wózeczek i za dobrą cene:tak:
Moje typy przekraczają budżet jaki chce przeznaczyć na wózek:crazy: To będzie najcięższy zakup jak już się zdecyduje..z Majówecz

Czy któraś z Majóweczeka brała Duomox? Jeśli tak to jaką dawkę?

Ewelina89 u mnie na szczęście obyło się bez duomoxu jak byłam przeziębiona a póki co się teraz jakoś trzymam. A masz przepisane od lekarza?

Wybór wózka to chyba najtrudniejszy wybór z zakupów wyprawkowych :)

Dla mnie wyprawa do kościoła z dzieckiem to mega wyzwanie jeszcze w taki mróz. Dzisiaj już nigdzie nie wychodzę. Jutro się najeżdzę po lekarzach i małe zakupy. Dziecko do przedszkola, powrót do rzeczywistości normalnie.

Część osób pyta się mnie czemu prowadzę syna do przedszkola jak jestem w domu? Głupie pytanie normalnie.

My będziemy oglądać od koleżanki. Problem w tym, że nie wiem co za marka ani model :p mam jedynie zdjęcie, ale ono niewiele mi mówi ;) musze poczekać aż wróci z Pl i mi napisze.
Pochwalę się i ja - córa ma jutro probna godz w przedszkolu we wt i pt 2h a od przyszłego poniedziałku startuje juz codziennie. 3h dziennie niby nic, a jednak coś :)

Moja tez idzie do przedszkola co to wogole za pytanie czemu idzie jak mama siedzi w domu chyba lepiej jak dziecko jest miedzy dziecmi ja tez siedze w domu i chce by moja corka byla w przedszkolu w tym momencie moge zrobic wiele rzeczy w domu.

reklama
Plucik przede wszystkim ja nie jestem w stanie mu zapewnić tego co przedszkole, dodatkowo przebywa z dziećmi. Wynudził by suę ze mną. Dziecko mi się rozwija w przedszkolu, mają fajne zajęcia. A ja mam właśnie czas dla siebie.
Część osób myśli ze miejsce dziecka jest przy matce aż do rozpoczęcia nauki szkolnej a przedszkole jest tylko dla pracujących. A ja nie pracuję bo mam taki kaprys tylko jestem na l4. W domu nie jestem w stanie wszystkiego zrobić. Dla mnie zmycie podłogi to normalnie mam taki ból pleców po tym.

Zrobiło mi się zimno z tydzień temu. Już praktycznie się zagoiło i znowu mi pękło.

Do góry