reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
13x13 mnie boli wszystko też. Dzisiaj np. cały dzień lewa pachną tak, jak bym przebiegła kilka km. Brzuch też co chwilę ciągnie. Dzieć też kopie to mnie boli. A skubane lubi po szyjce bombardować. Też mam wrażenie, że to uczucie wstrętne przejdzie po porodzie dopiero.

Plucik ja wypiłam glukozę w swoim życiu 3 razy. Raz 50 g i dwa razy po 75 gram. I za każdym razem bez cytryny.

Wodę sobie też weźcie ze sobą jakby nie było w jakiś labolatorium, chociaż z reguły jest.

To teraz rozumiem na podstawie waszych wpisów dlaczego ja jeszcze nie miałam badanej glukozy. Niestety, zdarzają mi się nadal plamienia. Na przykład dzisiejszej nocy. Taki mój urok :(
Wczoraj znalazłam wózek, który mi się spodobał i myślę, że jest w rozsądnej cenie to model Delti Amelis Pro (2w1). Rada dla tych, którzy robią zakupy w UK. Porównujcie ceny, bo w funtach musiałabym za niego zapłacić 429 a w polskim sklepie internetowym z przesyłką wyszło 1290 zł. Któraś z Was korzystała już z tego modelu? Jak na razie znalazłam pozytywne opinie.

Hajduczka też chcę kupić ten wózek ale na razie jeszcze się wstrzymuje bo chciałbym najpierw go gdzieś obejrzeć, daj znać kiedy przyjdzie jak wrażenia :-)
Ja dopiero do siebie doszłam po sylwestrze tak się wytanczylam, że nogi bolały mnie 2 dni:-D plus jest tego taki, że po tych harcach malutka zaczęła się ruszać i już ją czuję codziennie:tak: u mnie są to na razie delikatne pukniecia

Hajduczka ja oglądałam ten wózek. Z dwa razy nawet. Prowadzi się dobrze. Łatwo gondolę odpinane i jest dość spora. Fajne koła. Ja jeszcze mam inne typy.

reklama
Do góry