reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Malutka466 i ten podział by się zgadzał na miesiące, bo ja ostatnią @ miałam 3 sierpnia więc mi jest łatwo liczyć miesiące, bo zawsze trzeciego rozpoczynam kolejny miesiąc. Teraz mam po niedzieli zacznę 23 tc i 6 miesiąc.

Mi zostało 4 miesiące i 10 dni :) Zleci szybko już teraz. Grudzień jakoś szybko zleciał.

Ja do 22.30 byłam wczoraj u moich rodziców. Potem wróciliśmy do domu. Po 1 poszłam spać.

reklama
Ja miałam ostatnią 15 więc zawsze w połowie miesiąca zaczynam nowy :)
Zleci szybko, zleci. Zanim się obejrzymy a pierwsze maluchy będą z Nami.

Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku:tak:

Oby powiedzenie jaki sylwester taki cały rok się nie sprawdziło (przynajmiej dla mnie), bo był to najgorszy Sylwester jaki przeżyłam :oo2:
Do tego choróbsko mnie nie opusza, jest coraz gorzej:sad: Bez wizyty u lekarza chyba się nie obejdzie, bo moja kuracja nic a nic nie pomaga.

Nam zostało 121 dni do finishu :D

Malutka i co warto?
Ja chciałam ściągnąć aplikacje happy baby, bo widziałam, że jest fajna, ale niestety my phone nie ogarnia :cool:

Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku:tak:

Oby powiedzenie jaki sylwester taki cały rok się nie sprawdziło (przynajmiej dla mnie), bo był to najgorszy Sylwester jaki przeżyłam :oo2:
Do tego choróbsko mnie nie opusza, jest coraz gorzej:sad: Bez wizyty u lekarza chyba się nie obejdzie, bo moja kuracja nic a nic nie pomaga.

Nam zostało 121 dni do finishu :D

Malutka i co warto?
Ja chciałam ściągnąć aplikacje happy baby, bo widziałam, że jest fajna, ale niestety my phone nie ogarnia :cool:
Mi pokazuje 124 dni :)
Ojej a to niedobre chorubsko niech ucieka od Was Życzę szybkiego powrotu do zdrowka :)

reklama
Ja nie mam żadnej apki ciążowej. Wcześniej korzystałam z "mojego kalendarzyka" i tam jest opcja ciąży i tam mi wskazuje tygodnie. Mi to wystarczy.

Do góry