reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Hey dziewczyny , pomyślności e Nowym Roku !! przede wszystkim życzę Wam zdrówka bo ono najważniejsze :) i niech wszystkie Wasze marzenia się spełnia a postanowienia wejdą w życie :)
Basia no spilam się konkretnie :) ha ha ... herbatka , woda , wyciskany soczek -same rarytasy :D
My jednak zrobiliśmy malutka domowke przyszło parę znajomych :) Mąż mi się spil i odsypia teraz :)
Moje postanowienie to nie tknac juz słodyczy i codziennie pić zdrowe koktajle z owoców i warzyw :) Teraz gdy mogę stapam po ziemi to mogę sobie sama coś na szybko zrobić :)

reklama
Szczęśliwego Nowego Dziewczyny :) u nas sylwester w gronie 13 osób dorosłych i 3 dzieci mala szalała cala noc a jak puścili się disco polo to dopiero czad hehe na dodatek cały poranek :) poszliśmy spać o 4. Ale Sylwek w Polsce lepszy w tym roku spędziłam u brata w Anglii jutro powrót

A u mnie lekkie dolegliwości brzucha. Chyba się przejadlam i taki dziwny bol po prawej stronie w boku. Co nie zmienia faktu, że Młody bryka :)
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny! Zdrówka, bo ono najważniejsze i spełnienia w każdej dziedzinie życia ;)

Ja spędziłam Sylwka w domku z rodzicami i teściami. Mój tata i teściu sobie trochę wypili, było wesoło, za to mój mąż na spokojnie, tylko piwko sączył i dzisiaj czuje się dobrze, także skacowania brak. W święta dał sobie w gaźnik równo i już nie miał ochoty powtarzać tego wczoraj :D z resztą wcale mu się nie dziwie, bo mimo że byłam na niego z lekka zła i podirytowana to jak widziałam jak się męczy to zaczęłam mu współczuć :p siedzieliśmy do jakiejś 2:00, później szybkie sprzątanie ze stołu i spaćku. ja za to sączyłam z męża siostrą szampana Trele morele, którego aktualnie kończę :D Dzisiaj szykowanie obiadu mam z głowy, bo z wczoraj zostały kluchy śląskie i sos z mięsem, także dzisiaj lenistwo :)

Ja wczoraj oglądałam: "Legalną blondynkę" a potem "Stowarzyszenie wędrujących dżinsów". Taka impreza. Tylko o północy ruszyłam się z kanapy, żeby wyjść na balkon i popatrzeć na fajerwerki. Złożyłam życzenia teściom i mężowi - temu to podwójne, bo urodzinki ma. I potem zaczęłam oglądać: "Tajemniczy klient". Poszliśmy spać po 2 i przed 10 pobudka. Taka impreza :D :tak::cool2:

Wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok!! Jeszcze 5 miesięcy i maluszki będą z Nami :)

Zegar tyka :) dziewczyny czy korzystacie z kalkulatora bellyfriend? Pomijając fakt, że jest ostatnio okrojone, to czy któraś moze mi wytłumaczyć jak to jest, że pokazuje mi 22tc i 6 mc ?? :D

oj laski
ja po prostu nie lubię sylwestra
bardziej byłabym za tym, żeby tak jak w "Lejdis" przenieść go na cieplejsze dni
albo organizować w ważnych dla nas datach
Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek podeszła do tej nocy jako do wymuszonego symbolu zmiany bez zmiany

życzę Wam żeby ten rok był lepszy od poprzedniego pod każdym względem.

Z ciążowych nowości wkurzają mnie te napuchnięte nogi ale jest lepiej niż było co od razu widać na wadze no i bardzo mnie dziś bolały więzadła -no ale jak!!! czuję się jakbym miała pęknąć a jadłabym wszystko i ciągle tylko ze nie mam miejsca -nad czym bardzo ubolewam

te 4 miesiące do porodu miną jak jeden dzień...
z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej jakoś tak mi nieswojo :sorry:

reklama
No fakt 4 miesiące :D

Basi89 a nie wiem... mi pokazuje 5 miesiąc (19 tydzień + 6 dni).
Znalazłam:

Podział ciąży na miesiące

Ja sobie premium z ciekawości kupiłam :)

Do góry