reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Trochę się nie odzywałam ale jakoś niezbyt dobrze się czułam. Chyba przesadziłam z wysiłkiem i kilka ostatnich dni brzuch mnie bolał i się napinał. Teraz już jest trochę lepiej ale staram się nie przemęczać. Teraz czekam do środy na połówkowe, oby wszystko było ok z maleństwem.
Jakoś szybko mi leci ta ciąża, mam nadzieję, że będzie tak do końca bo jakoś nie polubiłam tego stanu.

reklama
Ja nie mam żadnej apki ciążowej. Wcześniej korzystałam z "mojego kalendarzyka" i tam jest opcja ciąży i tam mi wskazuje tygodnie. Mi to wystarczy.

Tez tego używam, ale w "moja ciąża" podają fajne opisy każdego tygodnia. Jak sie dziecko zmienia, jakie u nas objawy mogą sie pojawiac itp

Również chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w tym Nowym Roku:tak:

Oby powiedzenie jaki sylwester taki cały rok się nie sprawdziło (przynajmiej dla mnie), bo był to najgorszy Sylwester jaki przeżyłam :oo2:
Do tego choróbsko mnie nie opusza, jest coraz gorzej:sad: Bez wizyty u lekarza chyba się nie obejdzie, bo moja kuracja nic a nic nie pomaga.

Nam zostało 121 dni do finishu :D

Malutka i co warto?
Ja chciałam ściągnąć aplikacje happy baby, bo widziałam, że jest fajna, ale niestety my phone nie ogarnia :cool:
Ciężko mi stwierdzić, mam wszystko czytelnie itd. Jak nie szkoda Ci kasy to spróbuj :)
Ja mam dwie aplikacje w telefonie, ale rzadko w nie zaglądam.

Wg belly mi zostało 141 dni do finału :) My na końcu póki co będziemy :) W poniedziałek idę do lekar:za, może potwierdzi mi kto siedzi w środku :)

Ja używam aplikacji moja ciąża i jestem bardzo zadowolona. Mi pozostało jeszcze 143 dni do przytulenia mojego syneczka :)

A ktora? Bo znalazłam dwie:D z e dziecko i my pregnancy :D to któraś z tych? Czy cudowne Apple ma swoje?? Wkurza mnie czasami to, że nie mogę zainstalować wielu aplikacji dostępnych dla androidów :/

To w przyszłym tygodniu trochę mamy wizytujących:happy:
04.01 - Malutka466
05.01 - ja
06.01 - Wioleta93 ( połówkowe )
Któraś jeszcze!?

Te daty i tak są orientacyjne, nasze Dizidzie sobie same upolują właściwy dzień:-p
Jak już dotrzemy z Moją Niunią to marca to chyba będe spokojniejsza, bo ostatnie czasy życie nas nie oszczędza..

Basia mnie to właśnie też denerwuje :growl:

Ewelina ja mam wizytę 4 stycznia z usg

Tak się zastanawiam czy nie iść jeszcze prywatnie do innego lekarza żeby ocenił. Zawsze to druga opinia. A bym mogła się umówić popołudniu to i by P. ze mną pojechał a tak to mam zawsze z rana.

reklama
Do góry