reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

edziorka, jak kogoś stać to kupuje :)
a wózki to można i do 10 tys. dostać. Wszystko zależy od punktu siedzenia rodziców i zamożności przede wszystkim.

reklama
Zgadza się, ale mimo wszystko to lekka przesada jak dla mnie. Nikogo tu nie chce obrażać czy coś w tym stylu, po prostu wyrazam swoje zdanie ;) a co do cen to cena nie odpowiada wykonaniu. Może być drogi nie wiadomo jak, ale nie spełnić oczekiwań. Nie raz się przekonałam, że tańsze lepsze :)

Oh tak. Z tymi wózkami to jest impreza. Zawsze myślałam ze te Qunii są drogie, ale ostatnio pani w sklepie uświadomiła mi ze to klasa średnia :D gdy poprosiłam o jakieś propozycje, wogole nie spojrzała w ich stronę:p wiec pytam o jej opinie na ich temat... No to takie średniaki nasze- słyszę :D najdroższy jaki widziałam to chyba 1700 e, ale zdaje sobie sprawę, że i to nie jest max możliwości... Pytanie czy warto... :D moim skromnym zdaniem, nie bardzo :D

Ja miałam znajomych co uważali, że wózek za mniej niż 3 tys. to nie wózek a jakoś mega majętni nie są. Ja jak przeglądam strony internetowe sklepów z wózkami to zauważyłam, że te najdroższe wózki to nie są praktyczne dla mamusiek co biegają z dzieckiem do sklepu, spacery etc tylko są takie w stylu retro na spacerek po prostym chodniku.

Wózek musi być przede wszystkim funkcjonalny. Nam np zależy na tym by dobrze się jeździło po różnym terenie. Mieszkamy blisko lasu i na pewno większość spacerów tam zalicze. Do tego jeszcze gondola duża., i bezpieczne pasy w spacerówce. Jeszcze w sumie jest trochę czasu ale chyba jednak wybierzemy ten model wózka :).

Dla niektórych wydanie na wózek to kwota abstrakcyjna a dla niektórych to nie problem. Wózki są dla wszystkich klas społecznych :)
A o wózkach i innych wyprawkowych rzeczach piszemy na wątku osobnym. Tam się dzielimy opiniami i linkami.

Hajduczka dla mnie same nazwy tych wózków są z kosmosu, poza dwoma a i nr jeden w tym rankingu wizualnie to masakra.

Noo doczytalam i moge spokojnie isc spac, bo jutro musze raniutko wstac i brac sie za pichcenie i sprzątanie.

Mala chyba zaczyna sie coraz bardziej wiercic, bo coraz częściej ją czuje przeważnie wieczorami :-)

Nad wózkiem musze sie jeszcze poważnie zastanowić, ale jest jeszcze czas :-)

Dobrej nocki :-*

reklama
Dziewczyny pęknę... czuję się jakby pojemność mojego brzucha właśnie się kończyła
Zaczęły mi puchnąć nogi, ledwo to poczułam już widzę na wadze, że szybko rośnie a piję jak smok
Hm dziwne bo z córką dopiero pod koniec ciąży puchły mi nogi a teraz mi to już przeszkadza

plucik -biała sala, pobudka na sztuczne ognie i biała sala
Ewa90 bo ja wiem jaki -weszłam do apteki, poczytałam składy i wybrałam ten, który ma najwięcej magnezu.
GosiaLew masz rację Olimp jest najlepszy a przynajmniej tak reklamują, chociaż mój lekarz mój że to wsio ryba. No i mam brać więcej 2x2 mi napisał a na opakowaniu jest żeby brać jedną dziennie
Tirli to może Ty zostaw męża w domu i jedź do rodziny jak ma ospę
hajduczka o niestety wózków od groma a nie każdy musi nam odpowiadać
Izu09 mnie dziś w nocy ból brzucha obudził a wczoraj godzinę umierałam bo dostałam kopy po wnętrznościach -straszne przeżycie
kaylla ja piwo bezalkoholowe, wina nie próbowałam

Ja już za wózkiem się nei oglądam bo dostanę -przy drugim dziecku to jakoś człowiek na luzie do tematu podchodzi...
W sumie z jednej strony mi to pasuje a z drugiej żal, że nie mam wymówki do zakupowych szaleństw hehe

Do góry