reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dziewczyny ... Dopadly mnie dziś straszne bóle brzucha meczyly przez ok 20minut a do tej pory czyli kilka godzin czuję ból i mam problem z chłodzeniem ... Mój lekarz kazał brać Nospa 3xdziennie... Jak leżę jest ok... Nie boli ale tylko wstane brzuch twardnieje i boli... Skarbus rusza się normalnie jak zwykle.... Czy któraś może orientuje się co to może być?

Hajduczka- sory nawet nie zaowazylam siedze na telefonie i sie nacislo i pewnie nawet nie zaowzylam :p a imie ladne :)
Ja jutro tez w domku siedze :) nigdzie sie nie wybieram :) jutro troche w domu sie pobawie z mezem i coreczka :) za troche ide spac :) my tez patrzelismy na wozki nie ktore sa naprawde sliczne ale cena kosmiczna jednym slowem mnie nie stac na taki wozyk by wydac taka kwote. Ale wozyk bede kupowac cos kolo kwietnia nie szybciej :p

Przez te święta, powrót do domu i sprzątanie po remoncie w ogóle nie mam czasu na forum. Czytam na bieżąco, ale czasu aby odpisać nie ma. Po Nowym roku się poprawię:)

Sylwestra spędzamy z narzeczonym u jego kuzyna i żony. Bedzie w sumie 6 osób, więc malutko. Dziewczyny, czy któraś z was testowała wina bezalkoholowe? I nie mówię tu o Piccolo, ale o takich winach, które nie mają alkoholu, a podobno smakują jak normalne. Bo ja sobie zamówiłam, żeby na jutro mieć i ciekawa jestem, czy ktoś już to pił:)

Ja nie pilam :p ja jutro siedze przy soczku :) ja osobiscie wogole nie lubie win zadnych :d dlatego wole pic soczek bo ani wina bez ankocholu nie chce :p

My w domku siedzimy, Picollo jutro mąż kupi :D Jakiś tvn lub polsat się włączy. Albo jakiś film :D
W domu będą też teściowie, ale jak ich znam to pójdą spać przed 22 <hahaha>
Ja po Nowym Roku jadę obejrzeć wózek, który kuzyn chce odsprzedać. Mam nadzieję, że mi się spodoba bo kuzyn chce 800 zł za niego, a sami płacili 4 tys. Chcą się po prostu pozbyć.

Izu09 jak bóle nie przechodzą to jedz na IP.

Kaylla ja nie piłam, ponoć smakuje jak kompot wiśniowy koleżanka mi mówiła.

U mnie też picollo będzie. Razem z córką będziemy się raczyc takowym trunkiem ;)
Malutka466 nie wiem co to za wózek Twój kuzyn kupił, ale ja nigdy bym tyle nie dała. I tak jak Ty po Nowym Roku jadę oglądać wózek, tyle że od koleżanki ;)

reklama
Do góry