reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny też Wam życzę Zdrowych i Wesołych Świąt w przyjemnej, rodzinnej atmosferze. Następne święta Bożego Narodzenia już będziemy z naszymi bąbelkami.

A ja musiałam się położyć, bo zasłabłam a nawet nie wiadomo co robiłam. Zrobiłam sobie kawę, może ciśnienie mam za niskie.

reklama
To i ja życzę wam kochane zdrówka, spokoju ducha, pięknych prezentów i oczywiście szczęśliwych rozwiązań w maju!
Dalej w kuchni:D ciasto w piecu, bulion na zupy stoi, ryby czekają na swój czas... I zapomniałam o kompocie:/ byle do wieczora, pozniej relax do sylwestra:D

Małka ja z redłowem mam zle wspomnienia najpierw zabieg na szyjce pobierali mi wycinki do badan potem po poronieniu podejrzewali jeszcze pozamaciczna a okazalo się ze cialko żółte sie nie wchłonęło i zrobil sie torbiel bo za późno do tego doszlo. Ja mieszkam koło kosakowa wiec mam mniej więcej rowna drogę do Gdyni i Wejherowa.
Dziewczynki ja też życzę wam wesołych i spokojnych świat spędzonych w gronie rodzinnym. Tego roczne święta w dwupaku a więc podwójnie radosne.

Również dołączam się do życzeń świątecznych aby minęły w spokojnej i dobrej atmosferze, (prze)jedzenie nie szkodziło a pod choinką znajdowały się same trafione prezenciki :) Ja już odpoczywam, serniczek jeszcze wstawiłam o 7:30 rano a reszta gotowa i czeka jedynie na podgrzanie, uffff :D

reklama
Dziewczyny!
Pewnie mnie juz zapominalycie bo ostatnio to napisalam tutaj 2miesiace temu!
Ja o was nie zapomnialam I czesto `podczytywalam` co u was. Trzmalam kciuki za wasze badania I usg..
Przepraszam ale nie wyrabiam sie ze sledzeniem was codziennie. Moja coreczka m a teraz ponad 20mcy a ze jestem z nia sama w domku bo maz wlasnie jest w trakcie zmiany pracy.. wiec tylko ona I ja non stop! I ledwo wyrabiam...
Obecnie u mnie minal 20tydzien ciazy I teraz czekam pod koniec stycznia na wyniki tego dlugiego usg I wizyte u mojego lekarza. Dopiero wtedy powie mi plec mojego dzieciatka, bo Pani technik co robila mmi usg to nic nie chciala powiedziec... Wiec czekamy :)

Z okazji Swiat zycze wam duzo radosci, zdrowia, wsapnialych chwil w gronie najblizszych oraz duzo odpoczynku! I abysmy wszystkie w nowym 2016 Roku mogly tulic nasze (kolejne dla coniektorych) skarby!
Pozdrawiam was bardzo serdecznie!!!

Do góry