reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny też Wam życzę Zdrowych i Wesołych Świąt w przyjemnej, rodzinnej atmosferze. Następne święta Bożego Narodzenia już będziemy z naszymi bąbelkami.

A ja musiałam się położyć, bo zasłabłam a nawet nie wiadomo co robiłam. Zrobiłam sobie kawę, może ciśnienie mam za niskie.

reklama
To i ja życzę wam kochane zdrówka, spokoju ducha, pięknych prezentów i oczywiście szczęśliwych rozwiązań w maju!
Dalej w kuchni:D ciasto w piecu, bulion na zupy stoi, ryby czekają na swój czas... I zapomniałam o kompocie:/ byle do wieczora, pozniej relax do sylwestra:D

Małka ja z redłowem mam zle wspomnienia najpierw zabieg na szyjce pobierali mi wycinki do badan potem po poronieniu podejrzewali jeszcze pozamaciczna a okazalo się ze cialko żółte sie nie wchłonęło i zrobil sie torbiel bo za późno do tego doszlo. Ja mieszkam koło kosakowa wiec mam mniej więcej rowna drogę do Gdyni i Wejherowa.
Dziewczynki ja też życzę wam wesołych i spokojnych świat spędzonych w gronie rodzinnym. Tego roczne święta w dwupaku a więc podwójnie radosne.

Również dołączam się do życzeń świątecznych aby minęły w spokojnej i dobrej atmosferze, (prze)jedzenie nie szkodziło a pod choinką znajdowały się same trafione prezenciki :) Ja już odpoczywam, serniczek jeszcze wstawiłam o 7:30 rano a reszta gotowa i czeka jedynie na podgrzanie, uffff :D

reklama
Dziewczyny!
Pewnie mnie juz zapominalycie bo ostatnio to napisalam tutaj 2miesiace temu!
Ja o was nie zapomnialam I czesto `podczytywalam` co u was. Trzmalam kciuki za wasze badania I usg..
Przepraszam ale nie wyrabiam sie ze sledzeniem was codziennie. Moja coreczka m a teraz ponad 20mcy a ze jestem z nia sama w domku bo maz wlasnie jest w trakcie zmiany pracy.. wiec tylko ona I ja non stop! I ledwo wyrabiam...
Obecnie u mnie minal 20tydzien ciazy I teraz czekam pod koniec stycznia na wyniki tego dlugiego usg I wizyte u mojego lekarza. Dopiero wtedy powie mi plec mojego dzieciatka, bo Pani technik co robila mmi usg to nic nie chciala powiedziec... Wiec czekamy :)

Z okazji Swiat zycze wam duzo radosci, zdrowia, wsapnialych chwil w gronie najblizszych oraz duzo odpoczynku! I abysmy wszystkie w nowym 2016 Roku mogly tulic nasze (kolejne dla coniektorych) skarby!
Pozdrawiam was bardzo serdecznie!!!

Do góry