W końcu sobie dzisiaj kupiłam coś do ubrania na święta i nie tylko. No i dojechałam na badania. A teraz sprzątam jeszcze, tego końca jak zwykle nie widać. Z porządkami to się może wyrobię do świąt, ale wielkanocnych
Kameleonleon no ja niestety miewam takie bóle, dziś nawet mnie przeszły jak byłam na zakupach, ale po chwili nie miałam już. Co do kichanie to ja czasem jak kichnę to aż się zginął w pół. Tantum verde można chyba do 4 dawek dziennie. To wysusza gardło trochę. Na zmianę z tym leczyłam się jeszcze siłą, żeby nawilżyło. No mi ostatnio pomógł *spam* dla kobiet w ciąży.
13x13 ty tyle ważysz co ja nawet przed ciążą nie. Zaczynam dobijaç do 70 kg
. Co do płci to mi wszystko jedno byle by zdrowe było. Chociaż tak jak piszesz fajnie by było jak córcia, trochę równowagi a przy synku to już wprawa jest.
Ewelina89 no to pewnie ci coś przepisze na infekcje i wtedy krążek. Ty tam leż lepiej w święta i po.
Ewa90 to super, że nie ma krwiaka. Co do laktuozy to też nie ma co przyzwyczajać jelit do tego, bo się mogą rozleniwić.
Na zaparcia to u mnie działa kawa i jabłka. Ja jem dużo rzeczy z błonnikiem. Póki co nie mam problemów większych, ale się zdarzają.