reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Madzia ja jak sie przejem to mi sie wydaje ze wszystko mi sie rozciąga. Wczoraj po obiedzie takim do syta myślałam ze brzucho mi pęknie. I doszły do tego wzdęcia. I dopiero jak, że tak brzydko powiem sie wygazowalam to przeszło. I teraz już wiem ze nie mogę jeść do pełna. [emoji16]
Dzis jak pytałam o to ciągniecie po bokach to lekarz mi powiedział ze to normalne. Jedli nie ma Plamien to jest ok. Poprostu rosnę

Tez mam taki problem z "przejedzeniem". Wczoraj po wigili w pracy to myślałam ze sie nie dotocze do domu taki wzdety brzuch mialam, ze juz myślałam ze pekne..i często tak miewam. Ale tez pomaga mi gazowanie.:p

Gratuluje kolejnych udanych wizyt i tym bardziej doczekać sie nie moge swojej :-)

Co do szyjki to ja nie mialam jak do tej pory jej mierzonej.. az sie boje co to u mnie wyjdzie.. a jak lekarz to sprawdza? Jakims wziernikiem? Czy przez usg dopochwowe?

Kasik mnie pani właśnie na IP tylko sprawdzała i właśnie usg dopochwowym. Oprócz tego sprawdzała normalnie badaniem ginekologicznym czy jest twarda(?)

Ja za to dzis od rana miałam biegunkę ale dwie nospy i probiotyki jak narazie pomogły ale brzuch mam cały obolały i słabo sie czuje. A na domiar złego musiałam dzis zrobic zakupy na święta i przypadkiem udalo mi się kupic komplet trzech body w krótkim rękaw i jedno w dlugi i pajacyka takiego fajnego welurowego, a wszystko za pól ceny byla promocja . Byl fajny pajacyk ale na różnią 50 wiec troche maly no i różowy a nie chce mojego męża naprowadzać ze będzie dziewczynka bo on nie wiem czemu ale narazie nie chce znac płci.
Teraz leze, odpoczywam i wduszam w siebie ryz i herbatkę.

"kasik90, post: 13603018, member: 153589"]A my cieszymy sie razem z Tobą :-)[/QUOTE]
Dzięki . ....cała się raduje nie mam słów żeby to opisać...
chciałbym aby każda z nas miała mnóstwo szczęścia każdego dnia i wielu powodów do radości......

Wracam od lekarza z moczem ok ostatnio pomylili moje wyniki. tylko te rwące bole po bokach i podbrzusza sa okropne ale dal mi duphaston i kazał jeszcze no spe brać. Mysle ze będzie ok .

reklama
Tez mam taki problem z "przejedzeniem". Wczoraj po wigili w pracy to myślałam ze sie nie dotocze do domu taki wzdety brzuch mialam, ze juz myślałam ze pekne..i często tak miewam. Ale tez pomaga mi gazowanie.:p

Gratuluje kolejnych udanych wizyt i tym bardziej doczekać sie nie moge swojej :-)

Co do szyjki to ja nie mialam jak do tej pory jej mierzonej.. az sie boje co to u mnie wyjdzie.. a jak lekarz to sprawdza? Jakims wziernikiem? Czy przez usg dopochwowe?

Gorzej jak się człowiek "wygazować" nie może :eek:
Mi lekarz długość szyjki sprawdzał zwykłym usg, ponad 3,5cm miała na badaniu, ze 3 razy powtarzał, że "stosunki mogą być" :p

M. wziął się za remont i w końcu kładzie mi parkiet w salonie. Mam dzielnego faceta :D

Do góry