reklama
Malutka466
Fanka BB :)
To znaczy, że Maui ma popsuty komputer
Ja idę się upiększać
Ja idę się upiększać
kameleonleon
Maui a ja widzę to samo co Ty 36+1 .....
U
użytkownik 160
Gość
Widocznie mamy jeden wspólny zepsuty komputer jak wnioskujęMaui a ja widzę to samo co Ty 36+1 .....
sylwiaal
Maui hmm moze musisz usunac cala historie, ja mam taki program cleaner ktory czysci zawartosc kompa i zazwyczaj mi naprawia takie bledy nie znam sie az tak na tym
Ja bacznie pomagam mezowi skladac szafe pomocnik odczytujacy instrukcje to ja corcia tez tancuje w brzuszku
Ja bacznie pomagam mezowi skladac szafe pomocnik odczytujacy instrukcje to ja corcia tez tancuje w brzuszku
Dziewczyny macie problem ze swedzeniem skóry po kąpieli? Ja myślałam że się dzisiaj zadrapie po myciu. Używam tego samego żelu cały czas a dzisiaj wyjątkowo mnie swedziało jak cholera. Wypiłam wapno i szybko posmarowałam się balsamem mojej córki. Juz prawie przeszło. Chyba musze kupić inny żel albo coś specjalne dla kobiety w ciąży.
Malutka466
Izunia, ja nie mam takiego problemu. Używam teraz jakiegoś żelu z Palmolive a potem jeszcze tego balsamu pod prysznic z Nivei. No i zawsze używam jeszcze peelingu cukrowego Hean. I żel zmieniam często A później BioOil na brzuch i piersi, a resztę balsamem.
Ja zawsze używam na zmianę Dave lub Nivea ale dopiero dzisiaj zaczęło tak swędzieć. Czytałam ze w III trymestrze ciąży bardzo często się to zdarza bo skóra jest juz bardzo przesuszona. Musze coś kupić bo normalnie oszaleje. Zostanie mi tylko sama woda do mycia
Wioleta93
reklama
Izunia30 mnie czasem swędzi brzuch po kąpieli, ale nasmaruję bio oilem i jest ok. Spróbuj zmienić na coś dla ciężarnych bo teraz to wszystko może uczulić.
A oto klulik dla dzidziuśki, takiego mama udziergała ;-)
Będę musiała coś kupić.
Królik świetny