Malutka466
Fanka BB :)
Maui, napisałam do jednej z administratorek forum, czy coś jest w stanie zrobić z suwaczkami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzyłam w sygnaturkę- jest poprawnie w moim profilu jak wchodze - 36 t +3 dni, a jak włączam podgląd sygnatury to zacięta stoi na 36+1... czyli jakby podglad się nie modyfikuje, a sama w sobie tak...Maui, napisałam do jednej z administratorek forum, czy coś jest w stanie zrobić z suwaczkami.
jak wejdziesz na mój profil, a pod postami widzisz- taka dezinformacja,, ze się wkurzam...Też to zauważyłam. Ja dzisiaj wkleiłam inaczej link, zobaczę, jak jutro będzie.
Maui, a Ty teraz masz w sygnaturce 36+3.
Pogoda piękna a u nas gile po pas u córki, osłuchowo czysta ale 3-4 dni w domu posiedzi...