reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
łiii! jest mój kochany maj 😍♥️🌷
mi wypada okres według aplikacji 10.05, ale proszę o wpisanie na 7.05 🤞🍀
według jednego jedynego testu prawdopodobnie owulacja była 23.04 (13dc)

reklama
Hej, ja na pewno będę Was tutaj czytać na bieżąco ale nie wiem czy się zapisywać. Dwa poprzednie cykle stymulowane, aktualnie przerwa od stymulacji - bo mam wyjazd i bez monitoringu jednak zbyt duże ryzyko. Do ginekologa idę 12 maja, czyli w 20dc sprawdzić jak to wygląda - czy w ogóle była naturalnie owulacja. Termin miesiączki na 20 maja. Jestem trochę podłamana tym cyklem… w kwietniu minął rok od starań. Teraz w maju chce wysłać męża na badania nasienia bo chce sprawdzić czy z jego strony wszystko dobrze. Ale powoli już dostaje pierdolca :(

Do góry