amusedxxx
Moderator
O tym nie pomyślałamI wszystkie zniżki urodzinowe w sklepach poszły w piździec![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tym nie pomyślałamI wszystkie zniżki urodzinowe w sklepach poszły w piździec![]()
no jak jebnieta xd aczkolwiek robię i się śmieje… sama z siebieSzalona jestes z tym testowaniemale w poprzednim cyklu robiłam tak samo
oby jutro była wyraźniejsza
![]()
Noo i dobrze, najważniejsze to się nie dołować. Wtedy można sikać do wolino jak jebnieta xd aczkolwiek robię i się śmieje… sama z siebie![]()
Na przykład po myciu włosów musze je dobrze wyczesać na kiblem xd i naprawdę jest ich dużo. Na to nieraz zwrócili mi uwagę fryzjerzy. Podczas mycia też mam zawsze zawalony syfon.Ale po czym stwierdzasz, że wypadają? Skoro nie tracą na gęstości to chyba jest okej? Każdemu człowiekowi wypada 100-150 włosów dziennie i jest to normalne. Tak samo jeśli rzadko przeczesujesz włosy to będzie ich na szczotce więcej niż jak kilka razy w ciągu dnia przeczesujesz.
eee właśnie zero dołaNoo i dobrze, najważniejsze to się nie dołować. Wtedy można sikać do woli![]()
Do 1000 trzeba nabić, a potem możecie iść na czerwcowe sikać II kreskiWidzę 900 stron
Spokojnie, jeszcze 3 dniDo 1000 trzeba nabić, a potem możecie iść na czerwcowe sikać II kreski![]()