E
eag
Gość
mój brat tez baran! Jakich małoOby nie marcowe Barany! Znam dwóch (moje rodzeństwo) i starczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój brat tez baran! Jakich małoOby nie marcowe Barany! Znam dwóch (moje rodzeństwo) i starczy
Jesteś w sumie na początku starań, masz do tego prawo Ja po półtorej roku nie wybrzydzam , może być nawet ten 29 luty, a pokazuje następny termin na 26 także jakaś szansa by była na toA ja sobie jeszcze powymyślam
Widać tu cień jakiś, ciekawe to.Dobra przyznam wam się… bo ja rano se zrobiłam ostatni test w pracy hahaha po 3h od sikania i dlatego powtórzyłam 25 wieczorem bom jebnieta ale jak już stary powiedział, ze coś widzi to mówię jazda jazda jazda
Widać tu cień jakiś, ciekawe to.
Szkoda, że nie masz z innej firmy 10 żeby zrobićDobra przyznam wam się… bo ja rano se zrobiłam ostatni test w pracy hahaha po 3h od sikania i dlatego powtórzyłam 25 wieczorem bom jebnieta ale jak już stary powiedział, ze coś widzi to mówię jazda jazda jazda
nooo, a w tej wiejskiej aptece tylko takie dziś były, no ale uważam, ze jeśli teraz jest na 25 cień i jest to ciążowy cień to rano powinien być i tak ciemniejszy nie? Zobaczymy rano jak wstanę xdSzkoda, że nie masz z innej firmy 10 żeby zrobić
Ja mam niedoczynność tarczycy i nawracającą anemię a włosy gęste do pasa, nie mam z nimi problemu więc to też nie reguła w sumie
Ja problemów z tarczyca nie mam, żelazo w normie, z racji starań - wszystko badam i jest w normie, a mimo to włosy mi wypadają od 10 lat, ale na gęstości nie tracę. Próbowałam to jakoś opanować, ale nieskutecznie.ja wiem, że nie reguła ale jak włosy są w słabej kondycji, wypadają to porostu zazwczyaj jest jakiś powód od środka
Wiadomo, masz testy, to sikajnooo, a w tej wiejskiej aptece tylko takie dziś były, no ale uważam, ze jeśli teraz jest na 25 cień i jest to ciążowy cień to rano powinien być i tak ciemniejszy nie? Zobaczymy rano jak wstanę xd
No beta powinna rosnąć więc cień też powinien być mocniejszynooo, a w tej wiejskiej aptece tylko takie dziś były, no ale uważam, ze jeśli teraz jest na 25 cień i jest to ciążowy cień to rano powinien być i tak ciemniejszy nie? Zobaczymy rano jak wstanę xd