reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ja problemów z tarczyca nie mam, żelazo w normie, z racji starań - wszystko badam i jest w normie, a mimo to włosy mi wypadają od 10 lat, ale na gęstości nie tracę.🤔 Próbowałam to jakoś opanować, ale nieskutecznie.
Może taka moja natura, bo już nie wiem w czym szukać przyczynę.
a ferratyna też w normie? Witamina D? Nawodnienie?

reklama
Ja problemów z tarczyca nie mam, żelazo w normie, z racji starań - wszystko badam i jest w normie, a mimo to włosy mi wypadają od 10 lat, ale na gęstości nie tracę.🤔 Próbowałam to jakoś opanować, ale nieskutecznie.
U mnie też problem wypadania włosów, ale prawdopodobnie ze względu na podniesione androgeny w sumie to testosteron badałam i był podwyższony 🫤🤷‍♀️

Ale po czym stwierdzasz, że wypadają? Skoro nie tracą na gęstości to chyba jest okej? Każdemu człowiekowi wypada 100-150 włosów dziennie i jest to normalne. Tak samo jeśli rzadko przeczesujesz włosy to będzie ich na szczotce więcej niż jak kilka razy w ciągu dnia przeczesujesz.

Dobra przyznam wam się… bo ja rano se zrobiłam ostatni test w pracy hahaha po 3h od sikania i dlatego powtórzyłam 25 wieczorem bom jebnieta 😎🤣 ale jak już stary powiedział, ze coś widzi to mówię jazda jazda jazda 🤣🤣🤣
Szalona jestes z tym testowaniem 😁 ale w poprzednim cyklu robiłam tak samo 😅 oby jutro była wyraźniejsza 🤞🏻🤞🏻

reklama
Do góry