reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

reklama
Już? 😁 Teraz to na pewno nie nabijemy tysiąca stron 🙈
Nabijemy. Będę wstawiać taktyczną 💩

Happy Ice Cream GIF by T A R V E R

@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. 😅🙈 Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku 😁 żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.
jest lepiej, ale nic nie robiłam :D musiało to być jakieś przesilenie czy coś. Za to mam coraz więcej siwych 😱

@LadyCaro Ej mam taką propozycję. Bo ja zawsze zapisuję się na koniec miesiąca i tak na początku to nie wiem na kiedy się zapisać. A że na pauzę nie wolno to może dobrze byłoby utworzyć jakąś np. ławkę rezerwowych czy coś takiego? Żeby można było się udzielać i jak już będzie po monitoringu czy coś to wtedy się zapisać.

reklama
@LadyCaro Ej mam taką propozycję. Bo ja zawsze zapisuję się na koniec miesiąca i tak na początku to nie wiem na kiedy się zapisać. A że na pauzę nie wolno to może dobrze byłoby utworzyć jakąś np. ławkę rezerwowych czy coś takiego? Żeby można było się udzielać i jak już będzie po monitoringu czy coś to wtedy się zapisać.
okej! Mogę zrobić coś takiego :)
Wybaczcie, że tak wcześnie założyłam, ale spodziewam się, że po urlopie będę miała masę pracy, a po pracy niekoniecznie zawsze będę przed lapem :) więc tak było mi wygodniej :)

Do góry