anyżowa
Fanka BB :)
Może damy radeDo 1000 trzeba nabić, a potem możecie iść na czerwcowe sikać II kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może damy radeDo 1000 trzeba nabić, a potem możecie iść na czerwcowe sikać II kreski
Już? Teraz to na pewno nie nabijemy tysiąca stron
Nabijemy. Będę wstawiać taktycznąJuż? Teraz to na pewno nie nabijemy tysiąca stron
jest lepiej, ale nic nie robiłam musiało to być jakieś przesilenie czy coś. Za to mam coraz więcej siwych@Bolilol a jak Twoje włoski się mają? Bo ja tak słuchałam ostatnio ekspertów od włosów i się okazuje, że.. nie ma szamponów na wypadanie włosów, to tak nie działa. Podcięcie włosów pomaga żeby się nie plątały i przez to nie wypadały a od środka.. to herbatki z pokrzywy a najlepiej sok z pokrzywy 2-3 razy dziennie po kieliszeczku żeby podnieść ferrytynę i dietka bogata w zielone.. szpinaki etc. Ogólnie to co na żelazo zalecane.
no maj to trzon, ale liczę, że jeszcze jakiś pozytyw na zakończenie się znajdzieNie żebym kogoś wyganiała, ale ten maj jest wyjątkowo nie tafiony niestety.
nie no, tam tylko daty, gadamy tu do konca miesiącaJuż? Teraz to na pewno nie nabijemy tysiąca stron
Oby bo chyba nie było takiego miesiąca w historii kresekno maj to trzon, ale liczę, że jeszcze jakiś pozytyw na zakończenie się znajdzie
okej! Mogę zrobić coś takiego@LadyCaro Ej mam taką propozycję. Bo ja zawsze zapisuję się na koniec miesiąca i tak na początku to nie wiem na kiedy się zapisać. A że na pauzę nie wolno to może dobrze byłoby utworzyć jakąś np. ławkę rezerwowych czy coś takiego? Żeby można było się udzielać i jak już będzie po monitoringu czy coś to wtedy się zapisać.