Bolilol
Fanka BB :)
zawszeTeż regularnie gubisz klucze?![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zawszeTeż regularnie gubisz klucze?![]()
za stara jestem na takie wyzwania, na studiach dociągnęłam do 72h, ale to było już tyle czasu temu, że bliżej mi do emerytury niż do wtedyej elo juz 36h bez spania
O, w urodziny mojej chrzestnejAfirmuje o plemniki z żelazną główką![]()
no właśnie bardzo dobrze i nie chce mi sie spać. Dlatego siedzeza stara jestem na takie wyzwania, na studiach dociągnęłam do 72h, ale to było już tyle czasu temu, że bliżej mi do emerytury niż do wtedyczy Ty funkcjonujesz jeszcze?
terminator!no właśnie bardzo dobrze i nie chce mi sie spać. Dlatego siedze
To zdecydowanie potrzebujesz system bezkluczykowyzawszeaż sobie kupiłam takie rażąco różowe gumowe etui na pilota od auta, żeby się bardziej w tym burdel w torebce rzucało w oczy
![]()
Mnie zaatakowały na fb dzisiaj zdjęcia połowy koleżanek z liceum i ze studiów... takie właśnie mamowe.Taka krótka refleksja po całym dniu: mam nadzieję i chcę w to wierzyć, że za rok i my będziemy obchodzić ten dzień już jako Matki![]()
mnie też. Ale w dupie z tym, za rok będziemy wrzucać takie same między zmianą pieluch.Mnie zaatakowały na fb dzisiaj zdjęcia połowy koleżanek z liceum i ze studiów... takie właśnie mamowe.
I po co Ci to, jak po pierwszym reszta już zmarnowane pieniądze?Ja sobie zamówiłam cały karton. Mąż jak odbierał paczkę to się tylko zaśmiał.