reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe kreseczki wysikują wszystkie laseczki 🌺🌹🌻

Ciasno? @AScarlett weź im powiedz co jest w Krakowie 🤣
Ciasne uliczki, poparkowane po obu stronach i do tego ścieżka rowerowa pod prąd. Do tego tramwaje jeżdżące po ulicy, ronda, bus pasy. 🤣
no to właśnie tutaj tak jest! Jest normalna niby ulica ale z jednej i drugiej strony stoją samochody więc jak ktoś jedzie na przeciwko to trzeba się schować na boku i czekać 🤦🏻‍♀️

reklama
Podpisuje się pod tym.
Ja w ogole tez jestem takim se kierowca....powinnam częściej jeździć i się przemóc, a od okazji jeżdżę. Do centrum Krakowa to ja w zyciu sama nie pojadę autem! Przecież tam 90% to parkowanie równolegle na zderzak. Nie mam szans wjechać. A jak parkujesz to już Ci na ogonie stoi ktoś i wywiera presję.
A o rowerach to mi nawet nie mów. Raz te ścieżki na ulicy pod prąd to jeszcze nie patrza na nic i na pełnej pecie wjezdzaja nagle na pasy. Z chodnika, że ścieżki- jak zawieje
u nas to samo, też mamy ścieżki pod prąd, a to pierwszeństwo pieszych sprawia, że ludzie nie patrzą i wbijają na drogę. Już jak widzę kogoś, kto idzie przy pasach, to hamuje. Dzisiaj dzięki temu nie potrąciłam człowieka, bo gadał przez telefon, szedł chodnikiem przy pasach, ja zwolniłam, on minął pasy i nagle zawrócił i wbił na jezdnie 🤯 gdybym nie zwolniła do minimum, to bym nie wyhamowała 🤦‍♀️

Ah i ta moja koleżanka która ogłosiła dzisiaj ciążę po 2.5 roku starań po prostu odpuściła 🤣 tzn oczywiście tak nie powiedziała, seksowali co 2 dzień cały cykl ale mowila że tuż przed tym jak zaszła przestała w końcu płakać na widok okresu i się załamywać. Chyba psycholog jej pomógł

Ah i ta moja koleżanka która ogłosiła dzisiaj ciążę po 2.5 roku starań po prostu odpuściła 🤣 tzn oczywiście tak nie powiedziała, seksowali co 2 dzień cały cykl ale mowila że tuż przed tym jak zaszła przestała w końcu płakać na widok okresu i się załamywać. Chyba psycholog jej pomógł
Odpuszczenie??😆

reklama
Do góry